Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:36:40 πμ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 21:19

Oι Skelters live στο Take Five στο Κιλκίς στις 16/12/2017

Οι The Skelters μια από τις κορυφαίες ροκ μπάντες της Ελλάδας, σε μια μοναδική live εμφάνιση στο Κιλκίς στo Take Five τo Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.
Με κομμάτια από τον δίσκο τους "Explain To Me", τον νέο δίσκο τους "Revive" καθώς και covers σε καθώς και covers σε The Beatles, John Lennon, U2, Queen, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Doors, Dire Straits, Tom Petty, Eric Clapton, '50s, '60s, '70s, 80's κ.α. σε ένα άκρως δυναμικό Rock 'n Roll show!


'Εναρξη: 21:30 Είσοδος Ελεύθερη
Take Five Live Stage Καλούδη 12, Κιλκίς
Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".
Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).
Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1500 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε  festivals, τηλεοπτικές  και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.