Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 10:02:51 μμ

Πολιτιστικά

Ο Δήμος Παιονίας όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος ειδική εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων με τίτλο «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» ΠΑΙΟΝΙΑ 2019».
Δημότες, εθελοντές, νέοι, σύλλογοι πολιτιστικοί και αθλητικοί, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, πρόσωπα που διακρίθηκαν και με τις δραστηριότητες τους έκαναν γνωστή και περήφανη την Παιονία εντός και εκτός συνόρων, θα βραβευθούν για το έργο τους.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 20:07

Τιμητική εκδήλωση για την εφημερίδα Εδεσσαϊκή

Γράφτηκε από τον

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια λειτουργίας του, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την συμβολή στην πόλη, της τοπικής εφημερίδας Εδεσσαϊκής, διοργανώνει τιμητική εκδήλωση.
Η εκδήλωση με τίτλο «Έδεσσα-Εδεσσαϊκή-Φ.Σ.Ε.Μέγας Αλέξανδρος» θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου (Βαρόσι, Έδεσσα).

Στις 19 Μαρτίου 2019, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς, ο ιστορικός αυτός πολιτιστικός σύλλογος του νομού γίνεται 26 ετών. Στο πλαίσιο των γενεθλίων του, που αποτελεί και μια μεγάλη γιορτή παράδοσης για την πόλη του Κιλκίς, το ΛΕΚ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 7μ.μ. μεγάλη εορταστική μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονίσματα», στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Έλαβαν χώρα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου οι αρχαιρεσίες του ομίλου για την Ιστορία & τον Πολιτισμό του Κιλκίς.
Στη Γενική του συνέλευση παραβρέθηκαν 36 από τα μέλη του και οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή έλαβαν:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στο μετάξι της Ελευθερίας Τζόρα-Αυγητίδου, με θέμα “ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ”, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.
Η Ελευθερία Τζόρα Αυγητίδου γεννήθηκε στην Ξάνθη. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές της υπηρέτησε σαν υπάλληλος Ο.Τ.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το 1973 εγκαθίσταται στο Κιλκίς, τόπο καταγωγής και εργασίας του συζύγου της.

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με ΔΥΟ ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 22:13

Η Ανάσα Ευαισθησίας έκοψε την πίτα της

Γράφτηκε από τον

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε ο «Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», την Κυριακή στις 12,30 πμ στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς με την παρουσία πολλών επισήμων και μελών του.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 22:10

Οι Θράκες του Κιλκίς καλωσόρισαν την Άνοιξη

Γράφτηκε από τον

Σάββατο πρωί, 02/03/2019 και τμήμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Κιλκίς μαζί με μικρούς φίλους του Συλλόγου μας και γονείς πραγματοποίησε το παραδοσιακό θρακιώτικο έθιμο για το καλωσόρισμα της Άνοιξης.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του Κιλκίς για την θερμή ανταπόκριση και τα ζεστά του χαμογελά με τα οποία αντιμετώπισαν την δράση μας.

Στην Καβάλα μετέβη το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής ελευθερίας Παύλου Μελά.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 20:30

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με Captain Marvel

Γράφτηκε από τον

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με Captain Marvel