Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, 3:41:37 πμ

Πολιτιστικά

Έλαβαν χώρα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου οι αρχαιρεσίες του ομίλου για την Ιστορία & τον Πολιτισμό του Κιλκίς.
Στη Γενική του συνέλευση παραβρέθηκαν 36 από τα μέλη του και οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή έλαβαν:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στο μετάξι της Ελευθερίας Τζόρα-Αυγητίδου, με θέμα “ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ”, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.
Η Ελευθερία Τζόρα Αυγητίδου γεννήθηκε στην Ξάνθη. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές της υπηρέτησε σαν υπάλληλος Ο.Τ.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το 1973 εγκαθίσταται στο Κιλκίς, τόπο καταγωγής και εργασίας του συζύγου της.

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με ΔΥΟ ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 22:13

Η Ανάσα Ευαισθησίας έκοψε την πίτα της

Γράφτηκε από τον

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε ο «Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», την Κυριακή στις 12,30 πμ στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς με την παρουσία πολλών επισήμων και μελών του.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 22:10

Οι Θράκες του Κιλκίς καλωσόρισαν την Άνοιξη

Γράφτηκε από τον

Σάββατο πρωί, 02/03/2019 και τμήμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Κιλκίς μαζί με μικρούς φίλους του Συλλόγου μας και γονείς πραγματοποίησε το παραδοσιακό θρακιώτικο έθιμο για το καλωσόρισμα της Άνοιξης.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του Κιλκίς για την θερμή ανταπόκριση και τα ζεστά του χαμογελά με τα οποία αντιμετώπισαν την δράση μας.

Στην Καβάλα μετέβη το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής ελευθερίας Παύλου Μελά.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 20:30

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με Captain Marvel

Γράφτηκε από τον

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με Captain Marvel

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 09:20

Το Σινεμά στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με αγαπημένη κωμωδία

Γράφτηκε από τον

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 8:00 το βράδυ
στην Κινηματογραφική Λέσχη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, παρουσιάζει την απίστευτη κωμωδία
“ΕΓΩ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ” /
Les Garçons et Guillaume, à Τable
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Κυκλοφόρησε αθόρυβα από τον Δεκέμβριο του 2017 και τον εκδοτικό οίκο " Κυριακίδη " το νέο βιβλίο του αειθαλούς συμπολίτη μας, φιλόλογου συνταξιούχου Γυμνασιάρχη Δημήτριου Νικοπολιτίδη. Τιτλοφορείται "Ποντιακά ανέκδοτα" και είχε την καλοσύνη να μας χαρίσει ένα αντίτυπο.

Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει την απίστευτη κωμωδία “Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά” την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στην ΤΕΧΝΗ.
Η ταινία είναι διασκευή ενός εξομολογητικού αυτοβιογραφικού θεατρικού, σαν γλυκόπικρη αλμοδοβαρική κωμωδία ενηλικίωσης.