Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 6:31:48 πμ

Πολιτιστικά

Για δεύτερη φορά ο Σύλλογος μας αναχώρησε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου αεροπορικώς για μια πενθήμερη εκδρομή στην Κρήτη.
Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» μας περίμενε το λεωφορείο με τη συνοδό μας Χρυσούλα Βουτσινού και ξεκινήσαμε για τη Μονή Αρκαδίου που έμεινε στην Ιστορία με το Ολοκαύτωμα το 1866.

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 20:50

Πρωινή του Κιλκίς: Στο Καζάνι Βαλτάρα στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον

Πρωινή του Κιλκίς: Στο Καζάνι Βαλτάρα στη Γουμένισσα

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 22:46

Το Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ” είναι γεγονός!

Γράφτηκε από τον

Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, ξεκινά τις προβολές ταινιών για όλα τα ρεύματα και σκηνοθέτες του κινηματογράφου, ταινίες- αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς, προβολές ταινιών με ειδικά θέματα, συνεργασίες με φορείς.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 22:20

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στην έκθεση Van Gogh Alive - The Experience!

Γράφτηκε από τον

Σε μια συναρπαστική εμπειρία και στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς σας καλεί να συμμετέχετε η Τέχνη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.
Θα επισκεφθούμε τη συγκλονιστική έκθεση Van Gogh Alive - The Experience !, ένα διαδραστικό τεχνολογικό θαύμα, μια έκθεση που είδαν περισσότεροι από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότεροι από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο.

Δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση - ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών διοργανώνει ο Ποντιακός Σύλλογος Γουμένισσας "ο Διογένης ο Σινωπεύς" την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας. Στην εκδήλωση μπορούν όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον κατάλογο εθελοντών δοτών με τη λήψη σίελου, κάνοντας χρήση μιας μπατονέτας από το εθελοντικό προσωπικό του Συλλόγου.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 20:56

Η νέα διοίκηση του "Αξιον Εστί" Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον
Συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση του το νεοεκλεγέν συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου "Αξιον Εστί" και καταρτίσθηκε σε  σώμα  ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Μανασής Κώστας
Γεν.γραμματέας: Σαμαρά Στέλλα
Ταμίας: Καπνόπουλος Ηλίας
και μέλη οι Παπαχρήστου Σπύρος,Μπεσίρη Ελένη,Βλάσση -Τόδα Κούλα, και Αμπράζη Στέλλα.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 09:14

Το τσίρκο ZAVATTA στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Το διάσημο ιταλικό τσίρκο ZAVATTA για πρώτη φορά στην Ελλάδα τώρα και στο Κιλκίς.

Ζογκλέρ - ακροβάτες - Κλόουν Φακίρηδες - ένας απίθανος μάγος -πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Η πριγκίπισσα του πάγου Έλσα. Ο Μάρσαλ. Και ένα από τα αγαπημένα μας Minions!!!

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 21:51

Η “Ευκράντη” τίμησε τους Ήρωες του Έπους του ‘40

Γράφτηκε από τον

Με τον σεβασμό, που αρμόζει στην θέση, την οποία αυτό αυτοδικαίως κατέχει στην Ιστορία του έθνους μας, ο σύλλογός Γυναικών Ευκράντη τίμησε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ του 1940.
Του ΟΧΙ των Ελλήνων στην επιβολή της τότε φασιστικής Ιταλίας, διά στόματος του πρωθυπουργού Ιωάννου Μεταξά τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 1940.

Στη ζωή και το έργο του αείμνηστου πολιτικού Λεωνίδα Ιασονίδη, τον οποίο τίμησε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ), αφιερώνοντας το 14ο πανελλαδικό φεστιβάλ ποντιακών χορών που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό αθλητικό στάδιο της Νέαπολης στη Λάρισα, αναφέρθηκε ο εκπαιδευτικός Νίκος Κωνσταντινίδης, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα χιλιάδων θεατών.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Υπαλλήλων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Νοεμβρίου για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Καληνύχτα Μαργαρίτα» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στη Μονή Λαζαριστών.