Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 6:42:09 μμ

Πολιτιστικά

Στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos στις 21/12 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε Χριστουγιαννιάτικο Πάρτυ εντασσόμενο στις δράσεις του ΚΔΑΠ Άθλος που πραγματοποιούνται τις ήμερες των Χριστουγέννων για τους μικρούς φίλους που έχει στο δυναμικό του ο σύλλογος αλλά και τα Κδαπ.

Χριστούγεννα, γιορτή χαράς, δημιουργίας και διασκέδασης και το Kinesis Gym, το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και το ΚΔΑΠ Kinesis For Junior συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ειρήνης, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με το διασκεδαστικό πρόγραμμά τους.

Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παραδοσιακών τμημάτων του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία της χοροδιδασκάλου κας Γαρυφαλλιάς Αρδάληκαι γονέων.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 21:13

Μόνο ο Άη Βασίλης δεν χόρεψε στη Γουμένισσα!

Γράφτηκε από τον

Στην μικρή σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 6:00 το απόγευμα με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παράσταση των τμημάτων μοντέρνου χορού και μπαλέτου του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας.

Με την παρούσα επιστολή σύσσωμο το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς σας ευχαριστεί θερμά, για την υποστήριξή σας αλλά και για την ευαισθησία που επιδεικνύετε κάθε φορά, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα και τις ανάγκες του Συλλόγου.
Η γενναιόδωρη συνεισφορά σας, με τη πρωτοβουλία σας να συμμετέχετε ο Ιδιοκτήτης του «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙ » οι συνεργάτες και μαθητές σύσσωμοι ολοι σε μια τεράστια συλλογή τροφίμων χαρτικών λαδιών απορυπαντικών γλυκισματών για παιδιά, θεράπευσε μια τεράστια ελλειψη μας στα πακέτα εν όψει Χριστουγέννων που προσφέρουμε στις οικονομικά - κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Με τον τεράστιο όγκο των πακέτων που παραλάβαμε εξασφαλίζουμε και πέρα από τις γιορτές τα αναγκαία πακέτα τροφίμων κάθε μήνα στις άπορες οικογένειες που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 23:48

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ένα μαγευτικό, ζεστό και γεμάτο παιδικά χαμόγελα απόγευμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην Τέχνη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής.
Αποδείχθηκε περίτρανα ότι στην Τέχνη πράγματι εκκολάπτονται οι μελλοντικοί εικαστικοί της πόλης συνοδεία των εξαίρετων δασκάλων τους Νικόλα Μπλιάτκα, Άννας Χρυσομαλλάρη και Κικής Βέλκου.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 22:17

Εορταστικό μήνυμα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Γράφτηκε από τον

Προς
Τον ευλαβή κλήρο και λαό της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου και τους απανταχού ευρισκομένους Κιλκισιώτες,

«Λαθών ετέχθης υπό το Σπήλαιον».

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 23:15

Εόρτιο μήνυμα

Γράφτηκε από τον

Αδελφοί μου, όπως ο Χριστός μοιράστηκε την αιωνιότητά Του με την ιστορία μας, έτσι μοιράζεται σήμερα με μας τη μεγάλη εορτή Του. Όχι απλώς χαριστικά, αλλά χαρισματικά, προσφερόμενος δωρεάν σε κοινωνία. Για να μας καταστήσει υιούς και θυγατέρες του Πατέρα Του· επειδή μας θέλει και μας βλέπει όλους και μας προσλαμβάνει όλους στο δικό Του εκκλησιαστικό σώμα, στη δική Του Εκκλησία.

Σε ιδιαιτέρως κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, την Δευτέρα 26.11.2018 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων στη μνήμη των Πολιούχων της πόλης του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων από τη βυζαντινή χορωδία του συλλόγου ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς».

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 21:38

Άη Βασίλης με δώρα ο “Άγιος Τρύφων” Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Εν όψει των εορτών τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιο Τρύφων» Γουμένισσας, τα μέλη του χορευτικού τμήματος ενηλίκων, στις 9 το βράδυ μετά την πρόβα τους, απόλαυσαν μια υπέροχη γιορτή. Για 13η χρονιά ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης & το Δ.Σ., διοργάνωσαν μία πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με εορταστικό τραπέζι, που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον σύλλογο με ανταλλαγή δώρων μεταξύ των χορευτών. Η γιορτή διανθίστηκε μουσικά με ήχους Θράκης, Μακεδονίας και λαϊκού προγράμματος.
Καλά Χριστούγεννα!!!