Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 4:13:03 μμ

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:36

Τρεις σωματοφύλακες…

Γράφτηκε από τον
Ο  Οργανισμός  Πολιτισμού  Νέας  Γενιάς   και  Αθλητισμού  του  Δήμου  Κιλκίς   παρουσιάζει την  παιδική  θεατρική  παράσταση «Οι τρείς σω-ματοφύλακες και τα διαμάντια της βασίλισσας»  του Αλέξανδρου Δουμά,  σε  σκηνοθεσία  και  διασκευή  της  Κάρμεν  Ρουγγέρη,  την   Παρασκευή  31  Αυγούστου  2007  και  ώρα  9  το  βράδυ  στο  Θέατρο  Λόφου.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:24

«Υπέροχα μονάχοι με...τον Σταυρό του Νότου»

Γράφτηκε από τον
Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου, «Υπέροχα μονάχοι»  την  Κυριακή  2  Σεπτεμβρίου  2007, στις 9 το βράδυ  στο Θέατρο Λόφου  στο Κιλκίς .
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 12:51

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σάλι Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον
Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη
Κατεξοχήν καλλιτέχνης «συναυλίας», καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με τη μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά μέσα από αυτά.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 05:18

Αγιασμός στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ

Γράφτηκε από τον
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αγιασμός των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συνεδρίαση με θέμα τις εκλογές.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 05:16

Εγγραφές στα τμήματα του ΟΠΟΝΓΑ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Ο  Οργανισμός  Πολιτισμού  Νέας  Γενιάς  και  Αθλητισμού  του  Δήμου  Κιλκίς   ανακοινώνει  ότι  από  την  3η  Σεπτεμβρίου  2007  ξεκινούν  οι  εγγραφές  στα  τμήματα  καλλιτεχνικής  παιδείας.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου ΑΡΜΟΝΙΑ την Κυριακή  24 -6- 2007 στο κατάμεστο  Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Η εκδήλωση είχε τίτλο « Την ξενιτιά, την αρφανιά, την πίκρα, την αγάπη,τα τέσσερα τα ζύγιασαν βαρύτερα είν’ τα ξένα»
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 04:54

Θεοτόκια στο Δροσάτο

Γράφτηκε από τον
Το δικό τους χρώμα στα ΘΕΟΤΟΚΙΑ του Δροσάτου έδωσαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσαν η Εκκλησιαστική Επιτροπή Δροσάτου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου με την ευκαιρία της τοπικής πανήγυρης.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:43

Φεστιβάλ λύρας των “Αργοναυτών”

Γράφτηκε από τον
Το Φεστιβάλ λύρας διοργανώνει με ψυχή και μεράκι η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” για έβδομη συνεχή χρονιά.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της λύρας στις διάφορες παραλλαγές της ως κοινού μουσικού οργάνου, πλυθησμιακών ομάδων της πατρίδας μας.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:36

Αντάμωμα Καρπιωτών

Γράφτηκε από τον
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κάρπης ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στο 3ο Αντάμωμα Καρπιωτών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος, στην Κάρπη και είχε σαν αποτέλεσμα να στεφθεί η εκδήλωση με απόλυτη και πρωτοφανή επιτυχία.
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007 11:43

«Θεσμοφοριάζουσες» στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς σας καλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, σε συμπαραγωγή με το θέατρο «Διαδρομή», «Θεσμοφοριάζουσες», τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 9 στο Θέατρο Λόφου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλακόπουλου, με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, του Μνησίλοχου και του Ευριπίδη, αντίστοιχα.