Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 4:25:50 πμ

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 12:51

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σάλι Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον
Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη
Κατεξοχήν καλλιτέχνης «συναυλίας», καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με τη μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά μέσα από αυτά.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 05:18

Αγιασμός στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ

Γράφτηκε από τον
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αγιασμός των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συνεδρίαση με θέμα τις εκλογές.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 05:16

Εγγραφές στα τμήματα του ΟΠΟΝΓΑ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Ο  Οργανισμός  Πολιτισμού  Νέας  Γενιάς  και  Αθλητισμού  του  Δήμου  Κιλκίς   ανακοινώνει  ότι  από  την  3η  Σεπτεμβρίου  2007  ξεκινούν  οι  εγγραφές  στα  τμήματα  καλλιτεχνικής  παιδείας.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου ΑΡΜΟΝΙΑ την Κυριακή  24 -6- 2007 στο κατάμεστο  Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Η εκδήλωση είχε τίτλο « Την ξενιτιά, την αρφανιά, την πίκρα, την αγάπη,τα τέσσερα τα ζύγιασαν βαρύτερα είν’ τα ξένα»
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 04:54

Θεοτόκια στο Δροσάτο

Γράφτηκε από τον
Το δικό τους χρώμα στα ΘΕΟΤΟΚΙΑ του Δροσάτου έδωσαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσαν η Εκκλησιαστική Επιτροπή Δροσάτου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου με την ευκαιρία της τοπικής πανήγυρης.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:43

Φεστιβάλ λύρας των “Αργοναυτών”

Γράφτηκε από τον
Το Φεστιβάλ λύρας διοργανώνει με ψυχή και μεράκι η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” για έβδομη συνεχή χρονιά.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της λύρας στις διάφορες παραλλαγές της ως κοινού μουσικού οργάνου, πλυθησμιακών ομάδων της πατρίδας μας.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:36

Αντάμωμα Καρπιωτών

Γράφτηκε από τον
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κάρπης ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στο 3ο Αντάμωμα Καρπιωτών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος, στην Κάρπη και είχε σαν αποτέλεσμα να στεφθεί η εκδήλωση με απόλυτη και πρωτοφανή επιτυχία.
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007 11:43

«Θεσμοφοριάζουσες» στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς σας καλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, σε συμπαραγωγή με το θέατρο «Διαδρομή», «Θεσμοφοριάζουσες», τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 9 στο Θέατρο Λόφου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλακόπουλου, με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, του Μνησίλοχου και του Ευριπίδη, αντίστοιχα.
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2007 07:27

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" τη Δευτέρα στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Ο  Οργανισμός  Πολιτισμού  Νέας  Γενιάς   και  Αθλητισμού  του  Δήμου  Κιλκίς παρουσιάζει  την  παράσταση  του  ΔΗΠΕΘΕ  Λάρισας «Ιφιγένεια  εν Αυλίδι»   του   Ευριπίδη, τη  Δευτέρα  20   Αυγούστου  και  ώρα  9  στο  Θέατρο  Λόφου.
Η αυλαία ενός από των σημαντικότερων πολιτιστικών θεσμών του νομού, των Θεοτοκίων στη Γουμένισσα, ανοίγει την Παρασκευή 10 Αυγούστου. Υπό την οργανωτική φροντίδα του Δήμου Γουμένισσας  το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: