Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 1:23:34 πμ

Πολιτιστικά

Ο αγιασμός των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων θα γίνει σε Δοϊράνη και Κιλκίς από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.
Από τη Μητρόπολη Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 21:32

Ευχαριστήρια ανακοίνωση “Ανάσας” σε Λαοδικηνό, Χρυσόπετρα

Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Aνάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά  τους συλλόγους Κιλκίς Μορφωτικός  Αθλητικός Σύλλογος Λαοδικηνού Κιλκίς « Λαοδίκη »  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσόπετρας, τους προέδρους των συλλόγων, Διοικητικό καθώς και τον κόσμο που συμμετείχε στην κίνηση αλληλεγγύης  προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζαμε για τις γιορτές των της Πρωτοχρονιάς.

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 21:16

Χριστουγεννιάτικη συναυλία «Παιόνων»

Γράφτηκε από τον

Με τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και με την σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.
Το κοινό που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο από βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα, κλασικές μελωδίες με την ιδιαίτερη εναρμόνισή τους, που με την άρτια απόδοση της χορωδίας μας μετέφερε το μήνυμα της γέννησης του Σωτήρα Χριστού.

Δευτέρα, 01 Ιανουάριος 2018 20:53

Η “Ανάσα Ευαισθησίας” ευχαριστεί την Αστυνομία

Γράφτηκε από τον

Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την πολύτιμη "ανάσα" που έδωσε στο σύλλογό μας, προσφέροντας γλυκίσματα για να συμπεριληφθούν στα πάκετα στήριξης ενόψει της Πρωτοχρονιάς.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποδεικνύει εμπράκτως ότι η Ελληνική Αστυνομία στέκεται αρωγός δίπλα σε όλα τα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς οργανώνει  εκδήλωση με κοπή της πίτας του την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 μπροστά στο Αναψυκτήριο «Λόφος»
Μετά την υπαίθρια κοπή πίτας θα ακολουθήσει ο ετήσιος χορός στο «Θέατρο» στις 13.00 το μεσημέρι.
Τιμή πρόσκλησης 13,00 ΕΥΡΩ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Σάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 20:25

Με δώρα και τραγούδια θα υποδεχθούν το 2018 στο Σ.Σ. Μουριών

Γράφτηκε από τον

Γι' άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουριών "Το Μπέλλες" θα υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Το βράδυ της Κυριακής και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, ο Σύλλογος οργανώνει γιορτή για τα παιδιά και γλέντι για τους μεγάλους, για να υποδεχθεί με κέφι και χαρά το 2018.

Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 21:58

"Χριστός 'γεννέθεν, Χαράν σον κόσμον"

Γράφτηκε από τον

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη και τους φίλους της διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", στο κτίριο του συλλόγου.
Μικροί και μεγάλοι Αργοναύτες συνευρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για τις επικείμενες εορτές.

Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 21:23

Αναπαρίσταται η “Μπάμπω”...

Γράφτηκε από τον

Η αναβίωση του εθίμου της «μπάμπω» θα πραγματοποιηθεί  και φέτος  στις 8 Ιανουαρίου 2018 στην ψησταριά του Τοπάλη Στεργίου ‘Τσέλιος’  στην Τέρπυλλο.
Ζωντανή μουσική με θρακιώτικο, ποντιακό & λαϊκό πρόγραμμα από τον Τάντση Κυριάκο.

O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας N Kιλκίς πάντα ευαίσθητος  στα θέματα υγείας καί ατόμων μέ προβλήματα σο υγείας και ιδιαίτερα παιδιών ήταν και φέτος,  όπως καί κάθε Χριστούγεννα και  Πάσχα,  δίπλα σέ παιδιά πού  αυτές τίς ημέρες νοσούν και δέν ειναι στά σπίτια τους αλλά σε ένα δωμάτιο της Παιδιατρικής Κλινικής. Οργάνωσε λοιπόν   επίσκεψη στο Τμήμα της Παιδιατρικής του Γ.Ν Κιλκίς αφού ετοίμασε  δωράκια, παιχνιδια σέτ ρουχισμού, σχολικά , κασκόλ ,γάντια, γλυκίσματα καραμέλες και χυμούς  για  να χαρίσει  στα παιδάκια  Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις αγάπης που διοργάνωσε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς,  την Τετάρτη 20 12-2017, η διοίκηση και το προσωπικό της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας  «ΠΟΝΤΟΣ».