Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 5:49:37 μμ

Πολιτιστικά

Παρασκευή 18/05/2018
20:00 μ.μ. / Πολ. Κέντρο-Θέατρο: 3η Συνάντηση Φιλαρμονικών.
Σάββατο 19/05/2018
20:00 μ.μ. / Πολ. Κέντρο-Θέατρο: 4η Συνάντηση Χορωδιών.
Κυριακή 20/05/2018
08:00 π.μ. / Πολ. Κέντρο-Θέατρο-Φουαγιέ: Εκδήλωση "Η πρόληψη σώζει ζωές" από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" - Προληπτικός έλεγχος από κινητή μονάδα μαστογραφίας του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου.

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 10:10

Σήμερα το βράδυ πάμε Αρχαιολογικό Μουσείο!

Γράφτηκε από τον

Σήμερα το βράδυ, στις 8μμ, πάμε Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, για μια ξενάγηση από την αρχαιολόγο Θώμη Σαββοπούλου στους αρχαιολογικούς χώρους Π. Γυναικοκάστρου και αρχαίας Ευρωπού.

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με νότες με τον Αχιλλέα Σπυρλιάδη και την Εφη Ναβροζίδου.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 23:10

Πλούσια η δράση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, τον Απρίλιο και Μάιο 2018 ανέπτυξε εξαιρετικά  πλούσια δράση σε διάφορους τομείς. Συγκεκριμένα:
Ομάδες  εθελοντών μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντική ποσότητα τροφίμων της ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς με καρότσια που τοποθετήθηκαν στις εισό-δους των super market της πόλης μας, αλλά και  με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις πασχαλινές λαμπάδες και τα αυγά που κατασκεύασαν και διένειμαν στην πόλη μας οι εθελοντές μας για τον ίδιο σκοπό.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 22:45

Εξωραϊστικός περίπατος στη Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη ευαισθησία μικρός αριθμός μελών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου συμμετείχε στον εξωραϊστικό ομαδικό περίπατο της 13ης Μαΐου την εορτή της Μητέρας στην εκ των Μητέρων της Φύσης λίμνη Δοϊράνη όπως από πέρυσι καθιέρωσαν ως ετήσια επίσκεψη.
Επισκέφθηκαν αρχικά το Μουσείο της Λίμνης για να συνεχίσουν με παραλίμνιο εξωραϊστικό περίπατο μέχρι τα σύνορα γεμίζοντας τους σάκους που παρέλαβαν από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 22:42

Μνήμη Γενοκτονίας από τους "Ακρίτες" Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Μνήμη Γενοκτονίας από τους "Ακρίτες" Πολυκάστρου το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Σπίτι του Πόντου

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 20:49

Πάμε Ευκαρπία για Πιροσκί!

Γράφτηκε από τον

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας "Το Λαβάς" σας προσκαλεί στον καθιερωμένο μεγάλο διαγωνισμό Πιροσκί, την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 5:30 το απόγευμα, στην πλατεία Ευκαρπίας. Θα γευτείτε και θα ψηφίσετε το καλύτερο Πιροσκί, θα απολαύσετε τους ποντιακούς χορούς από 7 συλλόγους και όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 23:50

Πικ-νικ στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ με πολλές δράσεις

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, η Πινακοθήκη της Τέχνης βάζει τα καλά της και υποδέχεται από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ,  μικρούς και μεγάλους στον υπέροχο χώρο της στο Μεταλλικό.  Πολιτισμός-φύση και άνθρωπος θα γίνουν ένα, σε μια συνεύρεση που το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ, για πρώτη φορά, επιχειρεί να ανοίξει τις πόρτες της Πινακοθήκης σε ευρύτερο κοινό και να το κάνει κοινωνό των εξαιρετικής καλλιτεχνικής αξίας και ομορφιάς πινάκων της!

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 22:52

Τιμή στον Παναγιώτη Μουλλά

Γράφτηκε από τον

"Ο καημένος ο ποιητής όπου ανακατεύεται ξέρει να σιγυρίζει.." .Δεν θυμάμαι που διάβασα τούτες τις γραμμές, αλλά ξανάρθαν στο νου μου στην εκδήλωση τιμής στον φιλόλογο καθηγητή Παναγιώτη Μουλλά με  τόση επιμέλεια και αγάπη οργάνωσαν ο Δήμος Κιλκίς, η Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών και ο φερώνυμος σύνδεσμός φιλολόγων Κιλκίς με την καίρια και ολόθερμη συνδρομή του συμμαθητή και φίλου του διαπρεπούς τιμώμενου Κιλκισιώτη Γιώργου Τσουκαλά.

Ο  Σύλλογος Γραμμάτων Τεχνών Αξιούπολης τίμησε τον ευπατρίδη Αντιστράτηγο ε.α. Κ. Δημήτριο Οικονόμου, ευεργέτη της Αξιούπολης, για τη σημαντική προσφορά του στον τόπο του, την ανέγερση και λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Δημήτριος Ε. Οικονόμου». Η τιμητική εκδήλωση έγινε την Κυριακή 6 Μαΐου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς