Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 10:07:23 μμ

Πολιτιστικά

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 22:19

Η Πανσέληνος των περιπατητών του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Απολαυστική για περισσότερους από τριάντα μέλη και φίλους του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς ήταν η πανσέληνος του Αυγούστου!

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 12:41

Πειρατές και πριγκίπισσες την Τρίτη 4/9 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

"Πειρατές και πριγκίπισσες" θα ανέβουν την Τρίτη 4/9 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Μια μαγική θεατρική παράσταση σας περιμένει με τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες  τη Σταχτοπούτα, τη Μικρή Γοργόνα, την Ωραία  Κοιμωμένη και την Πεντάμορφη  να συναντούν τους τρομερούς πειρατές σ’ ένα μακρινό νησί του Ειρηνικού στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τον  πρίγκιπα του παραμυθιού που το έσκασε από το παλάτι.

Σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Για καλό και για κακό”.

Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30!!!

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 21:54

Ρετσέπ Γιλμάζ (Recep Yılmaz): Ένας ειλικρινής φίλος των Ελλήνων

Γράφτηκε από τον

Του Θεοδώρου Ε. Παυλίδη.
Αυτές τις ημέρες βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα για πολλοστή φορά, ο θαυμαστής της Ελλάδος και θερμός φίλος των Ελλήνων Τούρκος πολίτης Ρετσέπ Γιλμάζ.(Κάνω αυτήν την διάκριση μεταξύ Ελλάδος και ελλήνων, διότι εγώ, ενώ σέβομαι, αγαπώ και εκτιμώ τα πρόσωπα των πολλών τούρκων φίλων μου, δεν τρέφω τα ίδια αισθήματα και για το κράτος τους την Τουρκία.)

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:48

Μεγάλος χορός από "Το Λαβάς" στην Ευκαρπία

Γράφτηκε από τον

Μεγάλο χορό οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Το Λαβάς" στην Ευκαρπία, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών.

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 22:12

Πρόσκοποι: Γιορτή Δάσους στο Καβαλάρι

Γράφτηκε από τον

Το Προσκοπικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 για μια υπέροχη βραδιά στην Γιορτή Δάσους που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.
Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, στις πλαγιές του Μπέλες και ακριβώς δίπλα από τον μικρό οικισμό του Καβαλαρίου, το πανέμορφο Προσκοπικό Κέντρο θα φιλοξενήσει τρεις μουσικές τοπικές μπάντες και όλους εσάς!

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 22:10

Πέντε θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την πρόσληψη, τετρακοσίων δεκαεννέα (419) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας οκτώ (8) μηνών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών, ενέκρινε το υπουργείο Πολιτισμού.
Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ο οποίος θα προκηρυχθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 22:08

5η Έκθεση Εικαστικών «πόλις» στην “Αυστροελληνική"

Γράφτηκε από τον

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» πραγματοποιεί την 5η έκθεση εικαστικών «πόλις» με τίτλο «Αντανακλάσεις/ Αντικατοπτρισμοί».
Φέτος, εννέα καλλιτέχνες, έχοντας ως αφετηρία το οπτικό ζήτημα της αντανάκλασης και του καθρεφτίσματος, αναλύουν και επεξεργάζονται τα μορφολογικά και εννοιολογικά ζητήματα που προκύπτουν και μας εκθέτουν τη δική τους εικαστική πρόταση χρησιμοποιώντας την προσωπική τους ματιά και γραφή.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 4ου Φεστιβάλ "Κερνάμε Κιλκίς".

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 20:18

Αλλαγή ώρας προβολής παιδικής ταινίας στο Θερινό Σινεμά

Γράφτηκε από τον

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι η παιδική ταινία με τίτλο “Επικίνδυνες ψαρικές αποστολές”, που θα προβληθεί στις 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”, ΑΝΤΙ του προκαθορισμένου χρόνου έναρξης 9.30 θα ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 8.30.