Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:20:48 μμ

Πολιτιστικά

Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 14:06

10 Μέρες Χωρίς τη Μαμά, στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζουμε τις προβολές με μια κωμωδία από την Αργεντινή, την ταινία που αναδείχθηκε η καλύτερη της χρονιάς της!
Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 9.30 ελάτε στο θερινό μας σινεμά να δούμε όλοι μαζί τι μπορεί να συμβεί όταν προκύψουν “10 Μέρες Χωρίς τη Μαμά”.

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 22:13

Ο “Αγιος Τρύφων” Γουμένισσας σε Καστανερή και Πολύπετρο

Γράφτηκε από τον

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των Συλλόγων Καστανερής «Το Πάικο» και Πολυπέτρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις τους, προς τιμή της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονα με το εφηβικό του τμήμα την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Εμμανουήλ, ενόψει του δεκαπενθήμερου της Παναγίας, περιοδεύει σε Εκκλησίες της Ιεράς Μητροπόλεως σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Το Σάββατο 27 Ιουλίου τα Θεοδωράκια τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα, τον Άγιο που τιμούσαν στον Πόντο με πανηγύρια στα ξωκλήσια του και σαν μια ευκαιρία να συναθροιστούν, να φάνε και να χορέψουν.
Στο ξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα, τρία χιλιόμετρα από το Κάτω Θεοδωράκι, δόθηκε πραγματική μάχη με το χρόνο και τη φύση, για ν’ ανοίξει ο δρόμος και να καθαριστεί όλος ο χώρος γύρω από αυτό.

H M.K.E. TEXNH Kιλκίς προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία με τον κορυφαίο δεξιοτέχνη και φίλο της, Κωστή Αναστασιάδη.

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 09:47

Με επιτυχία η 4η Γιορτή καλαμποκιού

Γράφτηκε από τον

Η 4η γιορτή Καλαμποκιού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Ιουλίου στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μουριών παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Άννας Δημάκη,

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 10:47

Γουμένισσα: 44α Θεοτόκεια

Γράφτηκε από τον

Το πρόγραμμα των 44ων Θεοτοκείων ανακοίνωσε ο Δήμος Παιονίας, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και έχει ως εξής:

Σάββατο 10-08-2019

  • 21:00 “40 χρόνια Άγιος Τρύφων Γουμένισσας… από την πρόβα στην σκηνή’’. Συμμετοχή του Π.Σ Άγιος Τρύφων στα 44α Θεοτόκεια Γουμένισσας

(Κεντρική πλατεία Θάνου Ζελέγκου).

Την απόλυτη κινηματογραφική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου στο θερινό σινεμά του Δήμου Κιλκίς.

Την Κυριακή 7-7- 2019 στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη 97η αιμοδοσία των μελών της «Τράπεζας αίματος» των ΑΚΡΙΤΩΝ.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς