Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:50:51 μμ

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:48

Ξεκινούν τα μαθήματα χορού στο «Αρκάδι»

Γράφτηκε από τον

Η  έναρξη των μαθημάτων χορού καθώς και οι εγγραφές νέων μελών του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι», ξεκινάνε  την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Κάθε Τετάρτη λοιπόν στις 7 μμ θα λειτουργεί το τμήμα αρχαρίων, παιδιών  και στις 8 μμ το τμήμα προχωρημένων/παραστάσεων.

Αποτελεί ετήσιο πολιτιστικό θεσμό, από τους σημαντικότερους του Κιλκίς. Η έκθεση εικαστικών έργων που επιμελείται και παρουσιάζει το σύνολο "Πόλις" αποτελεί κάθε χρόνο έναν οιονεί πολιτιστικό απολογισμό.
Στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης έργων με ιδιαίτερη καλαισθησία πάντα παρουσία των δημιουργών και πολυάριθμων φίλων της τέχνης.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 22:24

Ξεκινά η Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς στις 18 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από τον
Η "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ" ενημερώνει τα παλιά και νέα μέλη της, ότι στης 18 Σεπτεμβρίου ξεκινάει δυναμικά τις συναντήσεις της, κάθε Τετάρτη 07-09 μ.μ., στο χώρο της στην οδό Μητροπόλεως 11, για μια ακόμα καλή φωτογραφική και δημιουργική χρονιά. 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο facebook «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ».
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 18:19

Παρουσίαση της περιοδικής έκθεσης: Μορρυλίων Πόλις

Γράφτηκε από τον

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο, παρουσιάζει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, 11.00 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Ουτσκούνη & Ρεγγούκου, την περιοδική έκθεση «ΜΟΡΡΥΛΙΩΝ ΠΟΛΙΣ.

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:05

3η Γιορτή Σύκου στο Πολύπετρο

Γράφτηκε από τον

Για 3η χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος «Μακεδονικός» Πολυπέτρου, διοργάνωσε την «3η Γιορτή Σύκου» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυπέτρου. Η 3η Γιορτή Σύκου έκανε για άλλη μια χρονιά το Πολύπετρο Παιονίας, σημείο συνάντησης και διασκέδασης για εκατοντάδες φίλους και επισκέπτες!

Μέσα σέ ἀτμόσφαιρα συγκινήσεως καί χαρᾶς οἱ μοναχοί ὑποδέχθηκαν τόν νέο Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντῖνο Σιωνίδη στό Καθολικό τῆς Μονῆς κατά τό ἁγιορειτικό τυπικό.

Τόν Δήμαρχο καί τούς δημοτικούς συμβούλους προσφώνησε ὁ Καθηγούμενος τῆς Μονῆς Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π.Χρυσόστομος, ὁ ὁποῖος, τόνισε μεταξύ ἄλλων, ὅτι οἱ προσευχές τῶν μοναχῶν θά τούς συνοδεύουν στό ἔργο τους γιά τό συμφέρον τοῦ λαοῦ.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 12:14

Συμμετοχή ΛΕΚ στην φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με εορταστική διάθεση και ιδιαίτερη χαρά, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετέχει και φέτος στην Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, σε έναν από τους πλέον ιστορικούς θεσμούς του τόπου μας. Χθες, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, χορευτές του Τμήματος Παραστάσεων του ΛΕΚ θα «έσμιξαν τους κύκλους της παράδοσης» με άλλους συλλόγους της πόλης στην πλατεία του Δημαρχείου, και παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας.

Τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη-νήπια από το Πολυάνειο Ωδείο

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 21:57

Λαμπρή Γιορτή στην Άξια Πόλη

Γράφτηκε από τον

Ηταν μια λαμπρή μέρα η 25η Αυγούστου στην Αξιούπολη. Μέρα πολιτισμού και διδαχής καθώς η Δημοτική Βιβλιοθήκη “Δημήτρης Οικονόμου¨του ευπατρίδη στρατηγού δαπάναις του οποίου ανεγέρθηκε, συγκέντρωσε στην ετήσια γιορτη της εκλεκτούς δημότες για να τιμήσει , όπως κάθε χρόνο τους πρωταθλητές της φιλαναγνωσίας. Με την όλη εκδήλωση να είναι ενταγμένη στ “Αξιουπολίτικα”.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 20:05

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2019

Γράφτηκε από τον

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΙΛΚΙΣ, 4 – 8 Σεπτεμβρίου 2019. Γιορτή του εμπορίου και των γεύσεων.

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλώ στη μεγάλη γιορτή του φθινοπώρου που πραγματοποιείται στην πόλη μας από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου. 

και στα  εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Κιλκίς την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην πλατεία Λατσιών.