Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 8:32:06 πμ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 23:08

Πολυκοσμία στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια τρυφερή και ευχάριστη βραδιά επιφύλαξαν τα  μέλη και οι φίλοι της Τέχνης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού”  με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας του συλλόγου.  
Πολλοί και καλοί φίλοι μας τίμησαν και εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τους ευχαριστήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αν κρίνουμε από τα χαμόγελα, το κέφι και τις γλυκές κουβέντες μάλλον τα καταφέραμε!


Βέβαια σημαντική συμβολή είχαν και οι άνθρωποι και επιχειρήσεις που μας βοήθησαν και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Στο “BONJOUR Coffee Stores” που μοσχοβόλησε το χώρο της Τέχνης με τους μυρωδάτους καφέδες και τα αρωματικά τσαγάκια του, στον Ηλία Μωσαϊδη, στον Παναγιώτη Ασλανίδη, στον “αλχημιστή”  Σταύρο Γιαβασίδη    και στο Γιώργο Νάσκα  που μελωδικά και υπέροχα μας συντρόφευσαν μουσικά -με παρουσία έκπληξη στο τραγούδι και της Κλαούντιας Τοπαλίδου-, στο ζαχαροπλαστείο “ΓΩΝΙΑ” για τη φρεσκότατη και γευστικότατη  βασιλόπιτα, στην Αγγελική και στον Κώστα για την τραγανή τυρόπιτα, στη Μάρθα για το “μαμαδίστικο” κέικ της, στη Μαρία για την υπέροχη μηλόπιτα, στη Δέσποινα για το φρουτένιο γλυκό της.
Τυχεροί των εικαστικών φλουριών ο Αχιλλέας Βελισσαρίδης και η Κλαούντια Τοπαλίδου, τους ευχόμαστε νάναι τυχεροί πάντα στη ζωή τους.  
Και επειδή πραγματικά  πιστεύουμε ότι την ιστορία τη φτιάχνουν οι παρέες, σας καλούμε να έλθετε να μεγαλώσετε ακόμη περισσότερο την φιλόξενη παρέα της Τέχνης !
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε πολύ!
Ραντεβού στις 5 του Φλεβάρη στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Καίτης Σταυρούδη.