Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:53:14 μμ
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 17:53

Σημαντική τιμή για τον παν. Δωρόθεο και τη Μητρόπολη Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε σήμερα (χθες) 21 Μαρτίου για την ακριτική μας Μητρόπολη και για το ιερατικό μας δυναμικό, που απηχείται σε όλη την επαρχία μας.
Με πρόταση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, προκρίθηκε για τη θέση του Β Γραμματέως-Πρακτικογράφου της Ιεράς Συνόδου ο αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Πάπαρης, εφημερεύων ιεροκήρυκας, διατελέσας πρωτοσύγκελλος, βασικός συντελεστής στη συντήρηση του μεταβυζαντινού ναού Αγίου Δημητρίου Αξιουπόλεως, στη δημιουργία και αποπεράτωση του πολυεπιπέδου ναού της Παναγίας - Άξιόν Εστιν και άλλων πολύτιμων υποδομών ενοριακής σημασίας και διακονίας, όπως επίσης και του μεγαλύτερου ναού της Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου και πολλών ποιμαντικών πρωτοβουλιών, υπεύθυνος των επί 5ετια κατασκηνωτικών διοργανώσεων, εξομολόγος επί 27ετια των περισσοτέρων ενοριών, αρμόδιος για τις συνάξεις νέων ζευγαριών και οικογενειών και εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως σε πάμπολλα Συνέδρια Συνοδικής διοργανώσεως.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δημήτριος και σύνολο το ιερατικό δυναμικό των ενοριών της Μητροπόλεως, καθώς και το εκκλησιαστικό πλήρωμα τον συνοδεύουμε με τις καλύτερες ευχές μας. Και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τη χαρά να καρπούμεθα από την οργανωτική του παρουσία και στη συνέχεια, παρά τις πολλαπλές νέες υποχρεώσεις.

(εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης