Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:39:57 μμ
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 18:25

Τα αρχοντορεμπέτικα του “Πόλις” σε μια αρχοντική βραδιά στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η μουσικοθεατρική παράσταση «Το τραμ το τελευταίο». Η διοργάνωση της παράστασης έγινε από το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» και αποτελεί συνέχεια μιας σειράς αφιερωμάτων στο ελληνικό τραγούδι με φετινό θέμα τα αρχοντορεμπέτικα.


Ως Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα το Δήμο Κιλκίς για τη στήριξή του, καθώς και για την παραχώρηση του χώρου.
Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν οι συντελεστές της παράστασης αλλά και τα τμήματα μουσικής και θεάτρου του «πόλις», που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανέβασαν μια αρτιότατη και αξιομνημόνευτη παράσταση.
Πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το υπέροχο κοινό, που με το κέφι και τη ζωντάνια του γέμισε την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου και μας θύμισε την ανάγκη και την όρεξη που έχει ο κόσμος του Κιλκίς για ποιοτικό θέαμα.
Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του κόσμου και υποσχόμαστε πως την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις»