Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45:29 πμ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 15:05

Χαρούμενο Πάσχα στη βιβλιοθήκη!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σας περιμένουμε και φέτος το Πάσχα στη Βιβλιοθήκη για να διαβάσουμε βιβλία, να παίξουμε, να φτιάξουμε Πασχαλινές κατασκευές, να καλωσορίσουμε την Άνοιξη!
Τετάρτη 17 Απριλίου, 5:00 - 6:00 το απόγευμα
‘’Η παπαρούνα της καρδιάς’’ Διαβάζουμε το βιβλίο της Κατερίνας Τζαβάρα, μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης που μπορεί να κάνει το κρυφό μας όνειρο πραγματικότητα και φτιάχνουμε λουλούδια της άνοιξης. Με την Όλγα Σαλτσίδου Για μικρά, μεγάλα νήπια και παιδιά Α΄ τάξης Δημοτικού. Με προεγγραφή

 

Πέμπτη 18 Απριλίου, 6:00 - 7:00 το απόγευμα
“Το Πάσχα της νόνας Χελώνας’’
Διαβάζουμε το ομώνυμο βιβλίο της Λότης Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου για τα πασχαλινά παθήματα του κυρ Λαγού από τη νόνα τη Χελώνα και κατασκευάζουμε αυγοθήκη κουνελάκι!
Με τη Ζωή και την Τάνια Ευθυμίου.
Για παιδιά Α’ και Β’ τάξης δημοτικού. Με προεγγραφή.

Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, 12:00 - 01:00 το μεσημέρι
‘’ Ένα Πάσχα και μισό’’
Διαβάζουμε το βιβλίο της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη και κατασκευάζουμε Πασχαλινές δακτυλόκουκλες! Με την Δέσποινα και Ναταλία Κοσμίδου και την Όλγα Παπαδοπούλου Για μεγάλα νήπια, Α’, Β΄, τάξης δημοτικού. Με προεγγραφή.

Μ. Τρίτη 23 Απριλίου, 12:00-13:00 το μεσημέρι
‘’Που χάθηκαν τα αυγά;’’
Διαβάζουμε το βιβλίο των Adam και Charlotte Guillain, για την έκπληξη που ετοίμασε η πρωταγωνίστρια του βιβλίου Φανή για τα ζώα του δάσους και φτιάχνουμε λαγουδάκι διακοσμητικό!
Με την Τάνια Παπαδάκη
Για μικρά και μεγάλα νήπια. Με προεγγραφή.

Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, 11:00-12:30 το πρωί ¨30 ιστορίες περιμένοντας το Πάσχα¨ Διαβάζουμε ιστορίες από το ομώνυμο βιβλίο και φτιάχνουμε κάρτα-λαγουδάκι. Με τις Νικολέτα Τσεσμετζίδου, Ελένη Χρυσοχόου, Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου και Βίκυ Κυριακίδου
Για παιδιά Γ΄, Δ΄,Ε΄ τάξης Δημοτικού. Με προεγγραφή

Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, 4:00-5:00 το απόγευμα
‘’Η περιπέτεια μιας λαμπάδας’’
Διαβάζουμε το ομώνυμο βιβλίο της Πηνελόπης Μωραΐτου για ένα μικρό κεράκι, το κρυφό του πασχαλινό όνειρο και στολίζουμε τις πασχαλινές μας λαμπάδες!
Με τη Δέσποινα και τη Ναταλία Κοσμίδου. Για παιδιά Γ’, Δ’, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού. Με προεγγραφή
Τρίτη 30 Απριλίου, 12:00 – 01:00 το μεσημέρι ‘’Το Πάσχα του Πασχάλη’’ Διαβάζουμε το βιβλίο της Μαρίας Ανδρικοπούλου για τα προβλήματα του λαγουδάκου Πασχάλη και φτιάχνουμε γιρλάντα από κουνελάκια! Με τη Δέσποινα και τη Ναταλία Κοσμίδου και την Όλγα Παπαδοπούλου Για μεγάλα νήπια, Α΄και Β΄ τάξης Δημοτικού. Με προεγγραφή
Παρασκευή 3 Μαΐου, 11:00-12:00 το πρωί
‘’Η Μίνα και η Άνοιξη’’
Διαβάζουμε το ομώνυμο βιβλίο του Χρήστου Μπουλώτη και σας προσκαλούμε όλους να φορέσετε τα πιο χαρούμενα σας ρούχα για να μας βοηθήσετε να φέρουμε την Άνοιξη στη βιβλιοθήκη. Φτιάχνουμε βαλιτσάκι της Άνοιξης! Με τη Νίκη Παυλίδου.
Για παιδιά Γ’ και Δ’ τάξης Δημοτικού. Με προεγγραφή.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, - Ελ. Βενιζέλου – Δημ. Κήπος -
τηλ. 2341076338, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.