Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018, 5:26:50 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 22 Απρίλιος 2018 22:54

Διάρρηξη στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Ο υπάλληλος του ΟΤΕ που βρέθηκε για εργασίες κοντά στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς είδε πως η κεντρική του είσοδος είχε παραβιαστεί. Αμέσως ενημέρωσε το δήμο Κιλκίς για το συμβάν. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν παραβιάσει και τη μεταλλική είσοδο στα καμαρίνια του Θεάτρου.

Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018 00:17

Η Γουμένισσα θα περιμένει;

Γράφτηκε από τον

To τέλος της αρχής του «Καλλικράτη»: «κάθε νησί και Δήμος», εξήγγειλε και επίσημα από τη Ρόδο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.
«Έχουμε αποφασίσει να μην θέσουμε θέμα γενικευμένης χωροταξικής αναδιάρθρωσης των ΟΤΑ, με την εξαίρεση βέβαια κάποιων οριακών περιπτώσεων, όπως οι τεράστιοι και μη λειτουργικοί Δήμοι που δημιούργησε σε κάποιες περιπτώσεις η αρχή, «κάθε νησί και Δήμος».

Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 21:20

Διαρροές νερού

Γράφτηκε από τον

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά - έως και τέρατα- για τις διαρροές νερού στο δίκτυο της ΔΕΥΑ εντός του Κιλκίς να διασαφηνίσουμε, με βάση όσα μας είπαν από τη ΔΕΥΑΚ:
Τα προβλήματα διαρροών εμφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο όταν η επιχείρηση προσπάθησε να συνδεθεί με δικά της μηχανήματα, με το νέο δίκτυο που ολοκληρώθηκε σε κάποιες περιοχές της πόλης.

Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 22:08

Τα Πάθη του Χριστού και η ΠΑΘΕ της ντροπής!

Γράφτηκε από τον

Τον φίλο του και πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα φιλοξενούσε την Μ. Παρασκευή ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος. Δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και στον Οσιο Νικόδημο και στην τελετή Αποκαθήλωσης. Αμέσως μετά την τελετή, στο αρχονταρίκι της Μονής, Αδαμόπουλος και Κώστας Σιωνίδης «μπλόκαραν» τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να του θέσουν το σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση της ΠΑΘΕ, όπου τις τελευταίες ημέρες θρηνήσαμε από σοβαρά τροχαία έξι θύματα!

Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 22:38

Πρόστιμα Τροχαίας

Γράφτηκε από τον

Πήγε τις προάλλες πολίτης - οδηγός στα ΕΛΤΑ Κιλκίς  για να πληρώσει το πρόστιμο της Τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Βγάζει λοιπόν τα χρήματά του, υπολογίζει το 50% του αναγραφόμενου ύψους προστίμου και τα δίνει στον υπάλληλο. Στο "μουγιουρντί" της  Τροχαίας αναγραφόταν το γνωστό: Εφόσον καταβληθεί εντός προθεσμίας 10 ημερών καταβάλλεται το 50% του αναγραφόμενου προστίμου.

Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 23:09

Αχρείαστη όξυνση

Γράφτηκε από τον

Το κάκιστο  κλίμα στις σχέσεις του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Βαφειάδη αποτυπώθηκε σε ένα ακόμα φραστικό - εντονότατο μάλιστα- επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 22:41

Τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Δεν είναι εύκολο αυτήν την εποχή το κυβερνών κόμμα να οργανώνει ανοιχτή ομιλία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Κιλκίς, με τα προβλήματα να πιέζουν τους αγρότες και στο νομό μας οι αγροτοσυνδικαλιστές να πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.
Το τόλμησε όμως η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στην ομιλία του Βαγ. Αποστόλου αν και οι περισσότεροι δεν ήταν φίλα προσκείμενοι στο κυβερνών κόμμα.

Κυριακή, 25 Μάρτιος 2018 20:27

Πολλαπλές αναγνώσεις

Γράφτηκε από τον

Τελικά στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πήγε όποιος ήθελε και μπορούσε!    
Κάπως σαν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".  Μια ανάγνωση είναι πως 'Όλοι οι καλοί χωράνε".
Μια δεύτερη θα την άλλαζε σε "ελάτε να φανούμε πολλοί"
Και μια τρίτη "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"
Διαλέχτε.

Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 23:18

Τιμή και δόξα στον Βασίλη Καλογερίδη

Γράφτηκε από τον

Στη μαυρίλα των ημερών και των καιρών γενικότερα, ιδού που ένας δικό μας παιδί, ο Κιλκισιώτης πιλότος Βασίλης Καλογερίδης, με την εξαιρετική διάκρισή του γεμίζει με υπερηφάνεια και ελπίδα τις ψυχές μας.
Καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ αναδείχτηκε η δικός μας Βασίλης Καλογερίδης, επιβεβαιώνοντας  αυτό που γνωρίζουν όλοι στον κόσμο: Έχουμε τους καλύτερους πιλότους και μια πανίσχυρη πολεμική αεροπορία που είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε επιβουλή.

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 23:51

Εμείς τα έχουμε "δεβασμένα και γραμμένα"

Γράφτηκε από τον

Διαβάζουμε από τον Τύπο της Πέλλας: Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος, με τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και την Αντιπρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου Στεφανία Μωσσέ. Θέμα συζήτησης ήταν η ένταξη των διανομών φυσικού αερίου στο Δήμο Αλμωπίας, μετά την παράδοση των μελετών κόστους – οφέλους από την ΔΕΔΑ σε δυόμιση μήνες, στο σχεδιασμό 2019- 2023.

Σελίδα 1 από 510