Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 10:14:43 μμ
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 22:29

Αξιοποίηση της εμπειρίας Τερζίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον πρώην δήμαρχο Κιλκίς Τάκη Τερζίδη πρότειναν -κι ίδιος αποδέχτηκε- επικεφαλής της επιτροπής που θα εισηγηθεί το ψηφοδέλτιο του νομού για τις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Χρήστου Παπαστεργίου.
Ο (και) γιατρός υποψήφιος Περιφερειάρχης βρέθηκε την Τρίτη στο Κιλκίς σε σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Επιμελητήριο για συζήτηση και σχεδιασμό επί του προεκλογικού αγώνα.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Κιλκίς Θέμης Ανθρακίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές του, Γ. Φραγγίδης, Γ. Αναστασιάδης, Στ. Παραστατίδης και Θ. Ανθρακίδης, ο πρώην δήμαρχος Γαλλικού Στ. Μάλγαρης κ.α.

***
Πάση θυσία στον περιφερειακό συνδυασμό του ν. Κιλκίς πρέπει να συμπεριληφθούν στελέχη και από την Παιονία. Μην γίνει ότι και στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, πρότεινε ο πρόεδρος της Κοινότητας Δροσάτου Νίκος Τερζενίδης.
Και δεν διαφώνησε κανένας.

***
Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Δημητριάδης έθεσε ένα άλλο ζήτημα. Τη μη παρουσία του ΚΙΝ.ΑΛ. στις δημοτικές εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεωνίδας είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση του ΚΙΝ.ΑΛ. για να τεθεί επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στο Κιλκίς.
Αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα εύσημα στον ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς Η χρονιά της… Πίτας »