Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 4:38:01 μμ
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 21:14

Αναμένει και προτείνει

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Μάννα εξ ουρανού"  αποτελεί η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας από το Υπουργείο Οικονομίας με 30 εκατ. ευρώ για έργα βελτίωσης των οδικών αξόνων.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υπέβαλε ήδη σειρά έργων που έχουν προτεραιότητα στο Κιλκίς: Με δυο κυρίαρχα, τη συντήρηση του δρόμου Κιλκίς- Πολυκάστρου-Γουμένισσας, και τη συντήρηση βελτίωση του δρόμου από το Σταυροχώρι μέχρι τα σύνορα με το ν. Σερρών.


Είναι κάμποσα εκατομμύρια και εφόσον από την περιφέρεια δεν τα στείλουν μαζεμένα σε κάποιον ή κάποιους νομούς, τότε υπάρχει βάσιμη ελπίδα να δούμε έργα βελτίωσης σε αυτούς τους δυο κύριους οδικούς άξονες του νομού.

 

Τον πιστεύουμε
Θέσαμε και πάλι στον Ανδρέα Βεργίδη το ζήτημα του ρυθμού κατασκευής του  δρόμου Νέα Σάντα- Κόμβος Ασσήρου, καθώς δεχθήκαμε και σχετικά παράπονα αναγνωστών μας ότι ο δρόμος δεν παρουσιάζει ...κινητικότητα.
Από την πλευρά του ο κ. Βεργίδης μας ενημέρωσε -και με τη σειρά μας ενημερώνουμε- ότι το μέγα εμπόδιο με την εξασφάλιση αδρανούς υλικού έχει ξεπεραστεί, ο ίδιος ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας ανέλαβε πρωτοβουλίες προς τούτο και εντέθηκε ο ρυθμός κατασκευής του δρόμου.
Μακάρι να είναι έτσι. Πάντως και ο ίδιος υποψιασμένος πια από την πολύχρονη καθυστέρηση, έχει την έγνοια του και το παρακολουθεί στενά. Κι εμείς δίνουμε πάντα βάση σε όσα λέει και δεσμεύεται ο Ανδρέας. Γιατί δεν ήταν και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

 

Η Κ. Ζιούτα Γιαννακούλα
στο στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η αντιδήμαρχος Κιλκίς, Κατερίνα Ζιούτα Γιαννακούλα, συζητά στο στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με το δημοσιογράφο Θεοφύλακτο Παγλαρίδη, για έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς του δήμου που ανέλαβε πρόσφατα, αυτόν της καθαριότητας στην πόλη και τα χωριά του δήμου, για τις αδυναμίες του δήμου σε προσωπικό και εξοπλισμό, για συμβασιούχους και μόνιμους στην καθαριότητα. Ζητά όμως και πιο ενεργή συμμετοχή και στήριξη των δημοτών στην προσπάθεια για καθαρούς οικισμούς στο δήμο.
Η κα Ζιούτα, βασικό στέλεχος των διοικήσεων Μπαλάσκα και Σισμανίδη, που επέδειξε ικανότητα και σοβαρότητα στη διαχείριση των κοινών, απαντά και στα ερωτήματα για τους τριγμούς στην δημοτική παράταξη, στο αν και που σταματούν οι δικές της φιλοδοξίες για τις επόμενες δημοτικές εκλογές…
Δείτε το βίντεο στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, eidisis.gr.

 

Ουδεμίαν σχέσιν έχει
Διάβασε κι ο Γιάννης Τσογγίδης όσα γράφονται σε ιστοσελίδες περί δήθεν επιστράτευσής του για τη συγκρότηση συνδυασμού της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Επιμελητηρίου και ξαφνιάστηκε περισσότερο κι από ...εμάς.
Βεβαίως ο κ. Τσογγίδης έχει την χειρότερη γνώμη για την προεδρία Τονικίδη, σαφώς και επιθυμεί την αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο, αλλά ο ίδιος ουδεμίαν σχέσιν. Ούτε προσωπικά ενδιαφέρεται ούτε μετέχει  στο παρασκήνιο για την συγκρότηση γαλάζιου συνδυασμού.