Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 7:09:56 μμ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 21:13

Αναμένεται επιτάχυνση

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως σας ενημερώσαμε ύστερα και από δική μας ενημέρωση, από 1ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσει, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τον ανάδοχο εργολάβο, η προμήθεια του αδρανούς υλικού από τον ΤΙΤΑΝΑ, για τις ανάγκες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Νέα Σάντα - Κόμβος Ασσήρου. Εν τω μεταξύ ο ανάδοχος έχει εγκαταστήσει, ύστερα από συμφωνία, και υπεργολάβο στο έργο (ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ) και αναμένεται η θεαματική επιτάχυνση των εργασιών κατασκευής.
Ίδωμεν.  

 

 

Όπερ έδει δείξαι
"Αυτή τη στιγμή είμαι αντιδήμαρχος. Όταν πλησιάζουν οι εκλογές θα τα ξαναπούμε" απάντησε η κα. Κατερίνα Ζιούτα - Γιαννακούλα στο ερώτημά που θέσαμε αν εξαντλούνται οι φιλοδοξίες της με τη θέση της αντιδημάρχου, αφού ο δήμαρχος Δ. Σισμανίδης δηλώνει πως δεν θα ξανακατέβει.
Και από την απάντηση ξεχωρίζει και το κρατάμε " αυτή τη στιγμή" ...
Κι όπως είναι ευνόητο, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές θα είναι "μια άλλη στιγμή"
'Οπερ έδει δείξαι.

 

Μας δίνανε άλογο...
Ο πολιτικός μηχανικός Χρήστος Ζιώγας, έστειλε επιστολή στο Δήμο Κιλκίς από τις αρχές του καλοκαιριού και έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να δωρίσει διόροφη κατοικία του μαζί με το οικόπεδο που είναι χτισμένη επί της οδού Στρωμνίτσης, εφαπτόμενη νοτίως με την  ΑΥΣΤΡΟΕΛΛΗΝΙΚΗ, αναλαμβάνοντας μάλιστα να την παραδώσει πλήρως επισκευασμένη, με μόνο αίτημα να τοποθετηθεί μια πλακέτα που να γνωστοποιεί τη δωρεά.
Και παρότι πέρασαν μήνες ουδείς ενδιαφέρθηκε να απαντήσει στην Κιλκισιώτη δωρητή που απογοητευμένος από τη στάση του δήμου απευθύνθηκε σε άλλους φορείς της πόλης.
Εσχάτως πληροφορούμαστε ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από το δήμο. Γιατί τόση καθυστέρηση;

 

Συμμετέχει και το Κιλκίς
Γράφαμε για τη δυνατότητα χρηματοδότησης των δήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη αναγκών περίθαλψης αδέσποτων σκύλων ...
Και είναι θετικό ότι στο σχετικό πρόγραμμα υπέβαλε αίτημα συμμετοχής και χρηματοδότησης και ο Δήμος Κιλκίς. Όπου κατά κοινή ομολογία τα αδέσποτα σκυλιά αποτελούν "πληγή" της πόλης.

 

Οσονούπω έρχεται
ο επιμελητηριακός Νυμφίος
Ο Νυμφίος έρχεται. Οσονούπω σκάει ο γαλάζιος υποψήφιος. Τονικίδη τρέμε....
Τουλάχιστον αυτά είναι τα μηνύματα που στέλνουν δια του διαδικτύου όσοι γνωρίζουν (ή νομίζουν ότι γνωρίζουν) τις νεοδημοκρατικές αναζητήσεις.
Έτσι για να τους προβοκάρω: Κι εγώ ισχυρίζομαι πως ο Τονικίδης θα κερδίσει τις εκλογές άνευ αντιπάλου. Άντε να δούμε αν και πότε θα "σκάσει μύτη" ο Νυμφίος!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αναμένει και προτείνει Ό,τι τούς κατέβει.. »