Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:23:00 μμ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 22:17

Αναμένουμε

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι πρόωρο και παρακινδυνευμένο να σχολιάζει κάποιος την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου, αν είναι καλή, αποδοτική,

επαρκής κ.ο.κ. Ο χρόνος θα δείξει και ακόμα δεν έπιασαν δουλιά οι άνθρωποι.
Εμείς οι Κιλκισιώτες όμως έχουμε ένα λόγο να είμαστε εξαρχής ικανοποιημένοι. Ένα βασικό και αυτονόητο: Είναι στην κυβέρνηση ένας δικό μας πολιτικός, ο Γιώργος Γεωργαντάς.
Κι ένας παρεπόμενος: Στην κυβέρνηση βρίσκεται κι ο βουλευτής Κώστας Τσιάρας, μέχρι προ τινος γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Στο ευαίσθητο χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Κι επειδή ο Κ. Τσιάρας είναι γνωστός και φίλος του Γιώργου Γεωργαντά, προκαταβολικά δηλώνουμε: Δεν δεχόμαστε δικαιολογίες, ούτε θα υπάρξουν άλλοθι αν δεν ανεγερθεί νέο Δικαστικό Μέγαρο στο Κιλκίς.
Δεσμεύτηκε προεκλογικά ο Γεωργαντάς. Και τώρα έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει καλά και να συνδέεται φιλικά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Όπερ έδει δείξαι.

Κλείστε τα φώτα
Πήρε τηλέφωνο φίλος της στήλης και διαμαρτυρήθηκε: Γράψτε να το διαβάσουν στην Περιφερειακή Ενότητα. Δεν υπάρχει κανένα λόγος να καταναλώνουν ρεύμα ολόκληρο βράδυ με τα φώτα ενός ορόφου αναμμένα. Πέρασα πριν δυο μέρες τα μεσάνυχτα και ολόκληρος όροφος ήταν φωτισμένος. Γιατί;
Ρωτάμε κι εμείς: Γιατί;

Μπράβο Στέφανε
Διαβάστε τη δήλωση του Στέφανου Παραστατίδη και θα συμφωνήσετε μαζί μας.
Είναι άλλη κλάση ο άνθρωπος. Πολύ πάνω από το μέσο όρο πολιτικού πολιτισμού στον οποίο συνηθίσαμε.
Ιδού ένα απόσπασμα: “..Πήραμε την έδρα. Το Κίνημα Αλλαγής πέρασε το 11% στο Κιλκίς. Κάτι σπουδαίο. Ο Γιώργος Φραγγίδης δικαιούταν την έδρα όσο και εγώ. Και ίσως περισσότερο. Του αξίζουν συγχαρητήρια.”
Ξαναδιαβάσατε ποτέ παρόμοια δήλωση;
Χίλια μπράβο Στέφανε.