Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 10:53:19 μμ
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 22:01

Ανάμεσα Μέσι και Ρονάλτο!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το καφέ La Bombonera o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το θεωρεί γουρλίδικο. Είχε κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος σ’ αυτό και όπως είπε, ήταν η συγκέντρωση που τους έδωσε το μήνυμα πως κάτι αλλάζει στην καμπάνια του, πως έρχονται θετικά μηνύματα.
Γι’ αυτό και ζήτησε η βόλτα του στην πόλη του Κιλκίς να καταλήξει στο καφέ. «Ήμουν υποψήφιος πρόεδρος, επέστεψα ως πρόεδρος και με τη βοήθεια του Θεού θα ξανάρθω ως Πρωθυπουργός», ήταν τα λόγια του κ. Μητσοτάκη στο κλείσιμο της κουβέντας του με τους συγκεντρωμένους στο καφέ.


«Εχουμε τον πρόεδρο υπό τη σκιά του Μέσι», είπε ο Γ. Γεωργαντάς, αφού άκουσε τα καλά λόγια από τον πρόεδρο, και ο Κ. Μητσοτάκης γύρισε να δει τη γιγαντοαφίσα που ήταν πίσω του, ως ταπετσαρία στον τοίχο.
«Είμαι σε καλή παρέα, είμαι ανάμεσα στο Μέσι και στο Ρονάλτο», σχολίασε ο πρόεδρος…

 

Κατερίνα Ζιούτα
και «γαλάζια»
ψηφοδέλτια
Εκτενές ρεπορτάζ για την ανανέωση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων παρουσίασε την Κυριακή η Real news καταγράφοντας 50 νέα στελέχη των οποίων «κλείδωσε» η υποψηφιότητα για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με βάση και τη διαδικασία που έγινε με τα μέλη του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Για το νομό Κιλκίς η εφημερίδα αναφέρει ως υποψηφιότητα αυτήν της αντιδημάρχου Κιλκίς Κατερίνας Ζιούτα.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η κα Ζιούτα - Γιαννακούλα μας επισήμανε πως δεν έχει κάνει καμία κίνηση εγγραφής στο Μητρώο Στελεχών ούτε και έχει δείξει ενδιαφέρον για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Μπορεί όντως η κα Ζιούτα να μην έχει δείξει ενδιαφέρον για το Μητρώο και το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αλλά το σίγουρο είναι πως η αυτοδιοικητική της δράση και αποτελεσματικότητα και η αποδοχή της από την κοινωνία δεν περνάνε απαρατήρητα…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στέλεχος του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη με το ίδιο όνομα, Κατερίνα Ζιούτα, ενδιαφέρεται να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

 

Η Καλλισθένη θάναι παρούσα
Αντίθετα, μια άλλη γυναίκα από το Κιλκίς, η δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδη, θα είναι παρούσα στις διαδικασίες συγκρότησης του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου.
Η κα Πάκα, στέλεχος της παράταξης με ήθος και γνώση, έχει μεταφέρει την επιθυμία της για ενεργότερη ανάμιξη στην πολιτική ζωή στην ηγεσία του κόμματος. Προχθές, κατά την επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. στο Κιλκίς η κα Πάκα είχε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από κοντά…

 

Ευτυχής ο Γεωργαντάς
Ο πιο ευτυχής νεοδημοκράτης του Κιλκίς από την περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη στην πόλη μας δεν μπορεί παρά νάναι ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς.
Τέτοια καλά λόγια, τέτοιοι έπαινοι από τον πρόεδρο, δημόσια και on κάμερα, για τον βουλευτή, ούτε στον ύπνο του ο Γεωργαντάς. Έτσι, για να σκάσουν και οι… οχθροί μας!
Και τι δεν είπε ο Μητσοτάκης, μέσα στο La Bombonera, για τον Γεωργαντά και την πολιτική του παρουσία στη Βουλή, την προσφορά του κεντρικά στο κόμμα και ως τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το μόνο που δεν είπε ο πρόεδρος ήτανε πως στην αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ. ο Γεωργαντάς θάναι υπουργός της!
Δείτε το σχετικό βίντεο από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, eidisis.gr, και τη webTV της και θα καταλάβετε…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παλιά χρέη Συμπεριφορά αξιοζήλευτη »