Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 10:11:20 μμ
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 20:04

Αντίδραση Κ. Βιολιτζή κατά Π. Τονικίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εχει γίνει πολύ κουβέντα τις τελευταίες ημέρες στο νομό για το γεγονός πως η όλη προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς και προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη, για την εκδήλωση κοπής πίτας της δημοτικής του παράταξης έγινε μέσα από τους χώρους και τατηλέφωνα του Επιμελητηρίου. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Επιμελητήριο, Κώστας Βιολιτζής, απέστειλε επιστολή και ζητά από τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Επιμελητηρίου για το τι ακριβώς έγινε και να συζητηθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη.
“Δεν μπορούν να γίνονται πράγματα σε βάρος των μελών του Επιμελητηρίου και να απαξιώνεται ο θεσμός. Και οι εξηγήσεις να δοθούν και να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο”, δήλωσε στην εφημερίδα μας ο κ. Βιολιτζής.

 

Το Κιλκίς «πρωταθλητής»
της αποβιομηχάνισης
Το Κιλκίς και η Θεσσαλονίκη είναι οι δυο Περιφερειακές Ενότητες που έχουν πληγεί περισσότερο από την αποβιομηχάνιση. Από τις 320 καταγεγραμμένες ΑΕ και ΕΠΕ του Κιλκίς μόλις οι 89 (ή 28%) είναι ενεργές επιχειρήσεις και οι υπόλοιπες 231 ή το 72% υπάρχουν μόνο «στα χαρτιά»! Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη ενεργές είναι μόνο 1.157 επιχειρήσεις από τις συνολικά 3.779. Δηλαδή σχεδόν 2 στις 3 μεταποιητικές ΑΕ και ΕΠΕ στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι «εταιρείες – φαντάσματα».

 

Εκδήλωση Γεωργαντά
Μπορεί ενόψει της έντασης που προκάλεσε η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και των αυξημένων υποχρεώσεών του στη Βουλή, ο Γιώργος Γεωργαντάς να ανέβαλε την καθιερωμένη κάθε Γενάρη ετήσια εκδήλωσή του που συνοδευόταν και με κόψιμο της πίτας του πολιτικού γραφείου, αλλά δεν τη ματαίωσε.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην αχανή ΑΡΕΝΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση (θα έχει και πίτα για τους ...λάτρεις) και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα έρθουν στο Κιλκίς για να μιλήσουν σ' αυτήν ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Περισσότερα από εβδομάδα...

 

Αναζητήστε τις ...γκαζόζες
Τώρα καταλάβαμε την αιτία που ο δρόμος Νέα Σάντα-κόμβος Ασσήρου καρκινοβατεί. Και δεν λέει να τελειώσει εδώ και οχτώ χρόνια. Κι ήταν απλό πανάθεμά το: Κάθε που πάει να ξεκολλήσει, κάποια αόρατη δύναμη, κερνά αφειδώς ...γκαζόζες σε όσους εντέλλονται να τον κατασκευάσουν. Και τρέχουν οι άνθρωποι για την ανάγκη τους και αμελούν το δρόμο.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο δημοσιογράφος Χρ. Γιαννούλης υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας
Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης, έπειτα από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». «Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» γράφει ο κ. Τσίπρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έμπρακτη αλληλεγγύη Η πιο νέα πρόεδρος πανελλαδικά »