Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 1:54:24 μμ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:37

Απαράδεκτη ανάμειξη στις εκλογές

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με σχολικές μονάδες να ευχαριστούν εκπροσώπους φορέων για την προσφορά εξοπλισμού, προβάλλοντας μάλιστα την αυτοδιοικητική υποψηφιότητά τους!


Δεν μιλάμε για κάποιον που προσφέρει και πληρώνει από την τσέπη του, αλλά για κάποιον που χρεώνει την… προσφορά στον φορέα που εκπροσωπεί και συνεπώς στα μέλη του φορέα!
Με ξένα κόλλυβα ή τσάμπα μάγκας δηλαδή…

 

Περιμένουμε
και θα επανέλθουμε
Υποδεχθήκαμε χωρίς σχόλια την πρόσφατη ανακοίνωση των κ. Δημ. Αγαθόπουλου και της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία στα Κρούσια περί ακύρωσης του διεθνούς διαγωνισμού (έτσι δήλωσε ο δικηγόρος του υπουργείου στο δικαστήριο ζητώντας αναβολή της εκδίκασης) έρευνας και αξιοποίησης κοιτασμάτων σε περιοχή των Κρουσίων.
Αφήσαμε ασχολίαστη την ανακοίνωση (τη θέση του υπουργείου δηλαδή) αν και ανακύπτουν πολλά ερωτήματα ως προς τη στάση αυτή.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η θέση αυτή του υπουργείου να προέκυψε ύστερα από συμφωνία με τον ανάδοχο εργολάβο. Γιατί αν δεν υπάρχει συμφωνία τα ερωτηματικά θα περισσέψουν ως προς την αποτελεσματικότητα της λύσης που επιλέγει το υπουργείο καθώς και για τον χρόνο που την δημοσιοποίησε.
Περιμένουμε και θα επανέλθουμε εν τω καιρώ τω δέοντι.