Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 7:29:09 πμ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 23:17

Αποτυχία του Παύλου ή του νομού Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν κρύβουν τη χαρά τους ορισμένοι κιλκισιώτες, που ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί στη νέα διοίκηση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας!
Ο κ. Τονικίδης στην προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΕΕ ήταν αντιπρόεδρός της και αυτό ήταν πολλαπλά χρήσιμο και ωφέλιμο για το νομό και σίγουρα εκείνη η εκλογή αποτελούσε μια μεγάλη και τιμητική για τον ίδιο επιτυχία.


Γι’ αυτό και μας είναι ακατανόητοι οι πανηγυρισμοί ορισμένων για τη μη εκλογή του κ. Τονικίδη. Προφανώς, σύμφωνα με τη δική τους αντίληψη, θα ζημιώνονταν ο νομός Κιλκίς από μια επανεκλογή του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς στη διοικητική επιτροπή της ΚΕΕΕ!

 

Φουλ επίθεση από ΝΟΔΕ!
Σε διαρκή πολιτική επίθεση βρίσκεται η ΝΟΔΕ Κιλκίς στο νομό μας!
Μετά την περιοδεία Μητσοτάκη στο Κιλκίς και την ομιλία Αυγενάκη στη Γουμένισσα, θα έχουμε σε λίγες ημέρες και την ομιλία Μάκη Βορίδη στο Πολύκαστρο, από τα αγαπημένα «παιδιά» των δεξιών του ν. Κιλκίς.
Τακτική έντονου πολιτικού πρέσινγκ εφαρμόζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Κώστας Βιολιτζής, και θα το πάει έτσι μέχρι τις βουλευτικές εκλογές.
***
Από κοντά έχει και την έντονη πολιτική παρουσία και του βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Γεωργαντά. Θυμίζουμε τη μεγάλη πολιτική εκδήλωσή του στο Κτήμα των Ευχών, με τη συμμετοχή των τομεαρχών, Ασημακοπούλου και Μηταράκη.
***
Στην πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει κενό, έλεγε ο αείμνηστος Ντίνος Τριαρίδης, και αυτό αποδεικνύεται και τώρα. Η κυβερνητική και πολιτική απουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό καλύπτεται από τη δράση της… Νέας Δημοκρατίας, από τη μια και του ΠΑΜΕ, από την άλλη!