Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:57:51 μμ
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 20:36

Αυτή είναι χαρά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πατέρας έγινε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης. Η γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook όπου μαζί με την σύζυγο του Τάνια Ευθυμίου έγραψαν: "Η οικογένεια μας μεγάλωσε! Καλώς ήρθες κορούλα μας!"
Στους ευτυχείς γονιούς και στη νιογέννητη κόρη τουςστέλνουμε τις εγκαρδιότερες ευχές μας.

 

Πως ξεπαρκάρεις είναι το πρόβλημα
Η Τροχαία ενημερώνει για την κατάσταση του οδικού δικτύου (και) του ν. Κιλκίς λόγω του χιονιά και του παγετού των ημερών.
Σύμφωνα λοιπόν με την Τροχαία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
"Από το 5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γουμένισσας – Λιβαδίων
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού – Σκρά.
Μέσα στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κιλκίς."
Θα προσθέταμε κι εμείς: Οπωσδήποτε και εντός των αύλειων χώρων των οικοδομών. Διότι το πρόβλημα δεν είναι να μετακινηθείς π.χ. από το Κιλκίς στο Πολύκαστρο. Αλλά πως θα ξεπαρκάρεις και θα βγεις σε κάποιο κεντρικό δρόμο της πόλης για να βγεις από αυτήν.

 

Καθαρίστε τα σχολεία
Και οι δύο δήμαρχοι του νομού εξέδωσαν αποφάσεις για κλείσιμο των σχολείων και σήμερα Τρίτη. και καλώς έπραξαν αφού η πρόσβαση στα σχολεία είναι εντελώς προβληματική.
Επειδή όμως δεν μπορεί τα σχολεία να παραμένουν εσαεί κλειστά, ας φροντίσουν οι δήμοι κατά προτεραιότητα να καθαρίσουν δρόμους και πεζοδρόμια επί των οποίων κινούνται μαθητές και γονείς και οδηγούν στα σχολεία.
Και μαζί ας φροντίσουν (ενδεχομένως και οι διευθυντές των σχολικών μονάδων) να καθαριστούν οι αύλειοι χώροι που έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια.
Τώρα που σταμάτησε το χιόνι, ας αποδειχθούμε ...Προμηθείς. Γιατί οι χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών δεν θα βοηθήσουν!