Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 4:37:57 μμ
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 16:58

Βαμμένα σεσημασμένα γαλάζια νύχια!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και μια περί γαλάζιων ο λόγος. Η προοπτική της νίκης στις προσεχείς εκλογές έχει πυρώσει τον κόσμο της Ν.Δ. που απέβαλε τη ραθυμία που τον χαρακτήριζε σε όλη τη διάρκεια της κρίσης και τον ωθεί να γεμίζει αίθουσες. Κι όχι μόνο: Ιδού πως διαφημίζει το κόμμα της γνωστή νεοδημοκράτισσα της πόλης του Κιλκίς.

 

 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας
Τοιούτος έπρεπε ημίν αρχιερεύς... Τσαμπουκάς, αθυρόστομος, σε πλήρη αναντιστοιχία των λόγων του με τον θεσμικό του ρόλο.
Περί του Πάνου Καμμένου ο λόγος. Του μέχρι πρό τινος Υπουργού Άμυνας της χώρας που την περασμένη Τετάρτη σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι ερωτώμενος για δυνητικές απειλές της χώρας από τη γειτονική μας χώρα ΠΓΔΜ, απάντησε το εύλογο: Τα Σκόπια δεν συνιστούν απειλή. Και για να το κάνει εναργέστερο πρόσθεσε και το απίθανο: Με μια ίλη αρμάτων σε 20 λεπτά βρισκόμαστε στα Σκόπια!
Όπως ήταν εύλογο έγινε πάρτι στο διαδίκτυο. Ξεχωρίσαμε την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρωτά στο Twitter:
"Δεδομένου ότι η απόσταση από τα σύνορα στα Σκόπια είναι περίπου 180 km, άρα η ταχύτητα των τεθωρακισμένων είναι 540 km/h. Α, και να μας πιάσουν όλα τα φανάρια πράσινο... (κι όμως, ήταν Υπουργός Άμυνας...)"
Κι όχι μόνο, θα προσθέταμε. Ήταν και ο έντιμος εταίρος του κ. Τσίπρα.
Ο οποίος με καθυστέρηση αντιλαμβάνεται (από τις καθημερινές δηλώσεις Καμμένου μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση) τι εστί Καμμένος.
Προφανώς δεν τον εγνώριζε όταν τον επέλεγε για συγκυβερνήτη.
Όπως δεν γνώριζε μέχρι το Φθινόπωρο του 2015 (δική του απολογητική δήλωση είναι) το συσχετισμό δυνάμεων στην Ευρώπη.