Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018, 1:55:29 πμ
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 23:17

Δεν είχε απορία για τα έργα στο στάδιο;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ικανοποίησή του για την ένταξη δυο  έργων στην Παιονία και συγκεκριμένα την ένταξη αποπεράτωσης του «Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου» και την ένταξη κατασκευής του γηπέδου αντισφαίρισης «τένις» στην Αξιούπολη, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης, ύστερα από σχετική ενημέρωση που είχε από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.


Και καλώς την εκφράζει. Αλλά μιας και συναντήθηκε με τον Βασιλειάδη, γιατί δεν τον ρώτησε για την τύχη του έργου του γυμναστηρίου κάτω από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Κιλκίς;  Ο ίδιος ο βουλευτής μάς ενημέρωσε τον Απρίλιο πως ο Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να παραδώσει τον φάκελο σε τρεις μήνες στο δήμο Κιλκίς. Κοντεύουν πέντε μήνες από τότε.

 

Αναλώσιμοι ποδηλάτες
Για την προστασία των πολιτών από τις δίδυμες καπναποθήκες από όπου πέφτουν σοβάδες και χαλάσματα, αποφασίστηκε, όπως μας ενημέρωσαν, η περίφραξη του οικοπέδου και η κατάργηση  του ελεύθερου πάρκιν που λειτουργούσε εκεί τουλάχιστον επί μια 15ετία.
Μόνο που η ζωή έχει τους δικούς της νόμους. Γράφαμε πως αν αυτή είναι η αιτία, γιατί δεν περιορίστηκε η περίφραξη σε ένα μικρό μέρος του οικοπέδου ώστε όντως να προστατεύονται οι οδηγοί και περαστικοί από την πτώση των επιχρισμάτων. Και περιφράχτηκε ολόκληρο το οικόπεδο.
Θέλετε τη συνέχεια: Το περιφραγμένο οικόπεδο λειτουργεί πλέον ως άτυπο ποδηλατοδρόμιο. Το κατέλαβαν οι πιτσιρικάδες και το χρησιμοποιούν ως πίστα επιδείξεων.
Θα ρωτήσετε: Τα επιχρίσματα δεν θέτουν σε κίνδυνο τους ποδηλάτες;
Ε, προφανώς τα παιδιά μας είναι αναλώσιμα.