Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 1:45:27 πμ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:59

Διαψεύδει ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επειδή για περισσότερες από μια φορές αναφέρθηκε από τον κ. Παύλο Τονικίδη το όνομα του Νίκου Κωνσταντινίδη ως του φυσικού αυτουργού της κατάθεσης υποψηφιότητας του κ. Τονικίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή την ίδια δικαιολογία προέβαλε στην τελευταία συνάντησή του με οχτώ νεοεκλεγέντες συμβούλους του, κάναμε το αυτονόητο: απευθυνθήκαμε στον κ. Νίκο Κωνσταντινίδη.


Ο κ. Νίκος Κωνσταντινίδης λοιπόν, για να το πούμε κομψά, εξέφρασε την απορία του για όσα ισχυρίζεται ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου και δηλώνει ότι προφανέστατα και ο ίδιος δεν κατέθεσε καμιά υποψηφιότητα του κ. Τονικίδη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εξάλλου την κατάθεση υποψηφιότητας εκ μέρους του κ. Τονικίδη επιβεβαίωσε ο ίδιος ο γραμματέας της Νομαρχιακής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και αποκαλύψαμε την είδηση.
Επομένως δεν έχει νόημα η εμμονή σε "δικαιολογίες" που παραπέμπουν σε παιδικά παιχνίδια και πείσματα.
***
Θα ρωτήσετε: γιατί άραγε αρνείται ο κ. Τονικίδης ότι υπέβαλε υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν τόσο εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος το αντίθετο.
Η απάντηση είναι απλή. Διότι με την άρνηση καλύπτονται και άλλοι. Που εκτίθενται περισσότερο και από τον κ. Τονικίδη.
***
Τέλος, και επειδή ο κ. Τονικίδης παρότι πρώην εκδότης, ασκείται σε κυνήγι μαγισσών, θεωρώντας ότι το πρόβλημα δεν είναι όσα πράττει αλλά η δημοσιοποίησή τους, τον ενημερώνουμε:
Σε λάθος κατεύθυνση αναζητεί τις πηγές των ...διαρροών. Θα το διαπιστώσει λίαν συντόμως. Τα λάθη περίσσεψαν τους τελευταίους μήνες. Και η έξωθεν καλή μαρτυρία (και των φίλων ακόμη) πέταξε ανεπιστρεπτί.

 

Έρχονται υπουργοί
Λοιπόν το καλοκαιράκι οσονούπω μάς εγκαταλείπει, η ΔΕΘ πλησιάζει και οι Κιλκισιώτες ετοιμαστείτε να χορτάσετε υπουργούς και ενδεχομένως και πρωθυπουργό. Για τον πρωθυπουργό λέμε ενδεχομένως, επειδή είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμά του που ποτέ δεν ξέρεις.
Για τους υπουργούς όμως η μόνη επιφύλαξη είναι ο αριθμός τους. Θα είναι δυο, τρεις ή τέσσερις;
Σίγουροι πάντως είναι δυο: Ο επί της Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, φυσικά για το Δικαστικό και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης επί πολλών ανοιχτών "πληγών" και αιτημάτων του νομού.
Αυτοί οι δυο είναι οι σίγουροι. Με περισσότερες τις πιθανότητες να αυγατίσουν.

 

Μύλος Σαμαρά
Για το Δικαστικό Μέγαρο, όπου αναμένονται λίαν συντόμως εξελίξεις, κρατήστε μια επιλογή: Μύλος Σαμαρά. Όλα συντείνουν στην εκεί χωροθέτηση του νέου Δικαστικού Μεγάρου.
Θα το γράψουμε και αναλυτικά: Στο μεγάλο από τα δύο οικόπεδα ο δήμος μπορεί να εξοικονομήσει έκταση περίπου 2,5 στρεμμάτων, όσα χρειάζεται για την ανέγερση του κτηρίου. Περισσότερα λίαν προσεχώς.
***
Πάντως, ας μην νομίζουν ορισμένοι πως ο αγώνας για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου γίνεται μόνο για την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης στο νομό. Γίνεται και για να κατοχυρώσουμε την παρανομή του Πρωτοδικείου στο Κιλκίς. Ναι, μην τη θεωρείτε σίγουρη!

 

Βρήκαν απάγκιο (και αποστολή)
Χάθηκαν κάποιες ψυχές από το Κιλκίς. Που ορκίζονταν ότι η μοίρα τους ήταν συνυφασμένη με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του δήμου Κιλκίς. Αλλά μετά τις εθνικές εκλογές βρήκαν απάγκιο σε προσφιλείς τους υπουργούς. Να μας το πούνε κι εμάς οι κάποτε λαλίστατοι για να χαρούμε.