Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 8:25:18 πμ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 22:57

Δημόσιος λειτουργός- υπόδειγμα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η είδηση πέρασε στα "ψιλά" των εφημερίδων αλλά μόνο "ψιλή" δεν είναι. Αναφερόμαστε στην ίδρυση τμήματος τυροκομίας στον ΟΑΕΔ Κιλκίς, ενός τμήματος απολύτως συγχρονισμένου με τις παραγωγικές ανάγκες του νομού.

Ήταν άλλωστε και αίτημα του συλλόγου γεωργοκτηνοτρόφων του Κιλκίς.
Καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του τμήματος διαδραμάτισε ο διευθυντής - προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κιλκίς Νίκος Δεδεδάκης που εργάστηκε μεθοδικά και επίμονα μέχρι να κατορθώσει να λάβει το ο.κ. από την κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού.
Στον φιλότιμο αυτό δημόσιο λειτουργό χρωστά το Κιλκίς δημόσιο έπαινο. Και ο πρόεδρος του συλλόγου γεωργοκτηνοτρόφων Γιώργος Λασκάκης, που γνωρίζει άριστα τη συμβολή του κ. Δεδεδάκη είναι ο πρώτος που χαιρετίζει την προσφορά του.

 

Σάμπως γνώριζαν
τη σημασία της απόφασης...
Εντύπωση προκάλεσε η ευκολία με την οποία προσπέρασαν το θέμα της επίλυσης του χωροταξικού - ρυμοτομικού καθεστώτος του Ο.Τ. 153Α, άλλως "Μύλος Σαμαρά" οι δημοτικοί  σύμβουλοι μετά την σχετική ανακοίνωση του αντιδημάρχου Δημ. Τσαντάκη προς στο σώμα.
Μια εκκρεμότητα 70 ετών έλαβε τέλος, στο δήμο κατακυρώθηκε οικοδομήσιμη έκταση τριών στρεμμάτων στον αστικό ιστό της πόλης, και η ανακοίνωση πέρασε σχεδόν ασχολίαστη Δείγμα του βαθμού ενημέρωσης των συμβούλων στα σημαντικά (και χρονίζοντα) θέματα της πόλης.
Γράφουμε “σχεδόν”, καθώς υπήρξε η λαμπρή εξαίρεση του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Γιάννη Φαχουρίδη, που μόνος αυτός σχολίασε την εξέλιξη, χρωματίζοντάς την μάλιστα αρνητικά. Ένας μέχρι τώρα κοινόχρηστος χώρος χαρακτηρίζεται πλέον οικοδομήσιμος και θα προστεθεί τσιμέντο στο Κιλκίς, ήταν το επιχείρημα που προέβαλε.