Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 9:00:44 πμ
Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 22:00

Έβαλε τον πήχη ψηλά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας Θανάση Τζούρτζου ήταν, όπως αναμενόταν, το σημαντικότερο θέμα τουλάχιστον  αναφορικά με τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας το βράδυ της Τετάρτης.
Και είναι ενθαρρυντικό για τον πολιτικό μας πολιτισμό η δημόσια αναγνώριση της προσφοράς του Θανάση Τζούρτζου τόσο από την πλειοψηφία, όσο και κυρίως από επίλεκτα στελέχη της μειοψηφίας.
Χαρακτηριστικές της ομόθυμης αναγνώρισης υπήρξαν οι τοποθετήσεις του συντοπίτη του Γιάννη Αλίρη και της κ. Σόνιας Συμεωνίδου.


Ο κ. Αλίρης εξήρε την προσφορά του κ. Τζούρτζου στη ΔΕΥΑ με διθυραμβικό τρόπο. Έβαλε τον πήχη ψηλά ο κ. Τζούρτζος και τώρα ο Δήμαρχος που θα ασκεί  την προεδρία της επιχείρησης πρέπει να συνεχίσει το ίδιο και καλύτερα" ανέφερε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η κ. Σόνια Συμεωνίδου που επαίνεσε την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του κ. Τζούρτζου για να παρατηρήσει πάντως πως " το κακό ήταν πως ήταν μόνος..."

 

Από πάνω ή από κάτω
Ο  κ. Ιορδάνης Τσιτουρίδης πάλι, με πειρακτική διάθεση ρώτησε τον Αλίρη. "Αφού ο πήχης είναι ψηλά, τώρα τι λέτε; Ο Δήμαρχος που διαδέχεται τον Τζούρτζο θα περάσει πάνω ή κάτω από τον πήχη;"
Ευχής έργον είναι να περάσει από πάνω, σχολίασε ο Αλίρης. Και πάντως θα δείξει.

 

Προστατεύστε μας
από προσωπικές επιθέσεις
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Κώστας Σιωνίδης στην ίδια συνεδρίαση, κι αφού σε προγενέστερες άκουσε τα μύρια όσα ...άσχετα με το ρόλο του ως δημοτικού συμβούλου, ζήτησε προκαταρκτικά από τον πρόεδρο του σώματος Γιάννη Παπαδόπουλο να προστατεύσει τους συμβούλους από προσωπικές επιθέσεις.
Και έχει απόλυτο δίκιο. Όποιος πικραμένος από βουλευτικές, επιμελητηριακές, κομματικές ή πάσης φύσεως εκλογές δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου για να μεταφέρει την ...πίκρα του. Κι να δηλητηριάζει το κλίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ντροπής πράματα! Φασιστικά κηρύγματα »