Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 12:33:41 μμ
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 09:57

Έκαναν την τύχη τους!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Χατζηαποστόλου ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για το περιεχόμενο της θυρίδας του δήμου στην Τράπεζα Πειραιώς: Κρατήστε την ανάσα σας:
600 μετοχές της πρώην ΠΑΕ Κιλκισιακός.
250 μετοχές ΑΝΚΙ του πρώην δήμου Κιλκίς.


40 μετοχές ΑΝΚΙ της πρώην κοινότητας Κρηστώνης.
70 μετοχές ΑΝΚΙ της πρώην κοινότητας Μ. Βρύσης.
Κάποιες δεκάδες μεταλλίων
Κατά πως λέμε: άνθρακες ο θησαυρός.

 

Πίνε και μη ερεύνα
Ε, τι το παράξενο; Ο άνθρωπος εμπορεύονταν φωτοτυπίες, ήγουν αντίγραφα, εικόνων.
Γιατί να μην εμπορευθεί αντίγραφα οινοπνευματωδών ποτών.
Αλί σ΄ εκείνους που καταπίνουν αμάσητα όσα τους προσφέρουν: Πιστεύοντας στο δόγμα "πίνε και μη ερεύνα" .

 

Σοβαρός και πειστικός λόγος
Στη συνεδρίαση δόθηκε ο λόγος και σε προέδρους τοπικών κοινοτήτων να εκθέσουν τα προβλήματα των οικισμών τους.
Ο Αναστάσιος Χονδροματίδης από τη Μεγάλη Βρύση ενημέρωσε το σώμα ότι το συμβούλιο ασχολήθηκε, κατέγραψε και ιεράρχησε τα θέματα του οικισμού και ως πρώτο τόνισε την ανάγκη να καταγραφεί η ασφάλεια των πολιτών. Εν προκειμένω η ασφάλεια των οδηγών στο δρόμο που άγει από το χωριό προς Σταυροχώρι, Καστανιές, Βιομηχανική Περιοχή κ.ο.κ.
Χρειάζεται διαγράμμιση, λείπει η σήμανση, τα χόρτα κρύβουν στροφές ή μάλλον τις κάνουν πιο επικίνδυνες ... ανέφερε ο κ. Χονδροματίδης και ζήτησε άμεση παρέμβαση από το δήμο.
Και από την απάντηση του οικείου αντιδημάρχου εικάζουμε ότι ήδη θα πρέπει να ανέλαβαν εργασία τα συνεργεία του δήμου.
Αν όχι, εδώ είμαστε Τάσο...

 

Ήταν φάουλ για...κάρτα
Λέτε πως είναι εδώ ο Ναός της Δημοκρατίας, αλλά σε αυτόν το ναό μόλις πριν από λίγο αφαιρέσατε το λόγο από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κατήγγειλε τη διοίκηση ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής.
Και είχε απολύτως δίκιο. Ο τρόπος με τον οποίο διέκοψε τον κ. Παύλο Τονικίδη ο πρόεδρος του σώματος ήταν ΑΓΑΡΜΠΟΣ. Για να χρησιμοποιήσουμε τον πλέον επιεική χαρακτηρισμό. Και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτος.
Μπορεί ο κ. Τονικίδης ενίοτε να ξεπερνά τον χρόνο του. Όπως εξάλλου σχεδόν όλοι οι ομιλητές. Και ο πρόεδρος με συνεχή προσπάθεια οφείλει να τους επαναφέρει στην (χρονική) τάξη. Αλλά ο κ. Τονικίδης είναι από τους πλέον μετριοπαθείς ομιλητές και σπάνια ανεβάζει τους τόνους. Σπανιότατα.
Αν ο κ. Θωμαΐδης συνεκτιμούσε αυτά και το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο κ. Τονικίδης είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας θα απέφευγε το ατόπημα, που έσπευσε να του υπενθυμίσει, και λίαν καλώς έπραξε, ο κ. Παζαρτζικλής.
Κι αν επιμένει ο κ. Πρόεδρος του σώματος ότι καλώς έπραξε, αφού εφάρμοσε και τον κανονισμό, ας αναρωτηθεί πόσες φορές ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής διέκοψε ή μάλλον αφαίρεσε το λόγο από τον αρχηγό της (εκάστοτε) αντιπολίτευσης.