Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 5:25:39 μμ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 21:41

Εκτός πόλεων οι παραγωγοί

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί όσο ήταν στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ να ευνοούσε τα κινήματα "Χωρίς Μεσάζοντες" αλλά ως κυβέρνηση με το νέο νόμο για το υπαίθριο εμπόριο έβαλε φραγμούς σχεδόν ανυπέρβλητους. Ιδιαίτερα στους παραγωγούς με την απαγόρευση να πωλούν οι ίδιοι τα προϊόντα τους πλανοδίως σε πόλεις μεγαλύτερες των 5.000 κατοίκων.
Τούτο σημαίνει ότι οι παραγωγοί του νομού αποκλείονται από το Κιλκίς και το Πολύκαστρο.


Τις συνέπειες περιγράφει  αρμόδιος για τα θέματα Λαϊκών Αγορών στο δήμο Κιλκίς Πρόδρομος Πεντζερετζής  "Αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους αγρότες - παραγωγούς του Κιλκίς. Δεν μπορούν πλέον να μπουν στο Κιλκίς και απομένει μόνο η Λαϊκή για να πουλήσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους. Αλλά πόσοι μπορούν να χωρέσουν στη Λαϊκή. Όλες κι όλες είναι 260 θέσεις για παραγωγούς και επαγγελματίες. Είναι μια απόφαση - ταφόπλακα για  παραγωγούς και τοπική οικονομία. Διότι η μόνη διέξοδος απομένουν τα χωριά, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι στα χωριά οι περισσότεροι έχουν τον κήπο τους και παράγουν οι ίδιοι τα λαχανικά τους" ανέφερε σε δήλωση -σχόλιό του ο κ. Πεντζερετζής.
Σκληρή η κατηγορία και πας αντίλογος δεκτός.  

 

Άναψαν τα φώτα;
Εκεί στο λεκανοπέδιο άναψαν άραγε τα φώτα του δημόσιου ηλεκτροφωτισμού; Διότι ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουριών  Αν. Σελαλματζίδης "τα είχε" με τη ΔΕΗ διότι όπως έλεγε επί πέντε μέρες δεν υπήρχε φωτισμός προς Αγ. Παρασκευή και όταν διαμαρτυρήθηκε προς την υπηρεσία τους απάντησαν πως δεν είχαν διαθέσιμο μηχάνημα.  

 

Και στο νοσοκομείο;
Είναι δυνατόν τα αδέσποτα να "αλωνίζουν" ανενόχλητα μέχρι και στο Νοσοκομείο Κιλκίς και να καταγράφηκε επίθεση μέχρι και σε γιατρό; Το ακούσαμε και δεν το πιστεύουμε. Είναι δυνατόν;

 

Ψήφισε μεν δεν θα τους ψηφίσει δε
Λοιπόν, είναι διασταυρωμένο. Ο Θανάσης Ρωσσόπουλος δεν προσχώρησε στην Κεντροαριστερά. Ένα "ρουσφέτι" θέλησε να κάνει στον φίλο του τον Γιάννη Μανιάτη και προσήλθε μόνο στην πρώτη ψηφοφορία για να τον σταυρώσει.  Έβγαλε την υποχρέωση και την περασμένη Κυριακή, στις επαναληπτικές εκλογές, ούτε απέξω από το Εργατικό Κέντρο πέρασε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα τοπικά ΜΜΕ, το νόμιμο και ηθικό Πανίσχυρη ομάδα »