Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 3:05:19 πμ
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 23:42

Έμαθε, δουλεύει και φέρνει αποτελέσματα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άντε τώρα να τον αφήσουν ήσυχο οι δικοί  του. Για τον Δήμαρχο Κιλκίς  ο λόγος που όπου βρεθεί και σταθεί έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Το Πάνο από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει το αντικείμενο, έμαθε γρήγορα και δουλεύει πολύ. Δίνοντας λύσεις. Δεν προλαβαίνεις να στείλεις ένα υπόμνημα κι έρχεται η απάντηση από το γραφείο του, έλεγε τις προάλλες, αναμένοντας στα σκαλιά της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. τον Χατζηδάκη  ο κ. Δημ. Σισμανίδης.


Κι όταν ο καλός λόγος προέρχεται από αυτοδιοικητικό που δεν ανήκει στον πολιτικό σου χώρο, έχει διπλή αξία
Να προσέχει μόνο ο Δήμαρχος μην τον χαρακτηρίσουν ως ...συνοδοιπόρο οι  ομόφρονες Γαλάζιοι. Ή τουλάχιστον ορισμένοι εξ αυτών.

 

Επιμένουν οι κλέφτες
Πολλές διαμαρτυρίες δεχτήκαμε από τον Ακρίτα ότι τον τελευταίο καιρό αυξήθηκαν τα κρούσματα παραβίασης κατοικιών από κλέφτες. Συνήθως παρόμοια περιστατικά σημειώνονται από διερχόμενες σπείρες διαρρηκτών, κυρίως αλλοδαπών. Αλλά όταν η συχνότητα είναι υψηλή, κάτι άλλο συμβαίνει. Να το προσέξει η αστυνομία διότι πέραν των άλλων είναι ένα ακριτικό χωριό και για πολλούς λόγους το, αίσθημα της ασφάλειας πρέπει να είναι εμπεδωμένο.

 

Υπάρχουν και οι λαθραναγνώστες
Τα παράπονα που δεχόμαστε από συνδρομητές σε πόλεις ή και χωριά όσον αφορά τους... λαθραναγνώστες είναι πολλά και διαχρονικά.
Αλλοι είναι συνδρομητές στην εφημερίδα και άλλοι τη διαβάζουν. Κάποιοι την παίρνουν από τα γραμματοκιβώτια στις οικοδομές ή από τα καφενεία των χωριών, τη διαβάζουν -χωρίς να είναι συνδρομητές- και δεν έχουν την ευγένεια να την επιστρέψουν στη θέση της, ώστε να τη διαβάσει κι αυτός που την... πληρώνει!
Αγαπητέ λαθραναγνώστη, όταν διαβάσεις την εφημερίδα, επέστρεψέ την στη θέση της. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.
Είναι δίκαιο και έγινε πράξη!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλοθελητές Θα πολεμήσουν οι πεντέμισι στους δέκα »