Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 9:38:45 πμ
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 23:17

Επείγουσα πρόσκληση

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσκαλούνται (για το καλό τους) οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στα κομβόι των νυχτερινών επισκέψεων σε χωριά του νομού, ιδιαίτερα τα ορεινά, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από τα χωριά, παραμένοντας πάντα και μην αποκλίνοντας ουδέ κατά κεραία από το κομβόι των αυτοκινήτων. Άλλως, κινδυνεύουν να χαθούν σε χωριά που δεν πάτησαν ποτέ το ποδάρι τους, περιπλανώμενοι σε περιοχές που για πρώτη φορά στη ζωή τους επισκέπτονται.


Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην χαθούν στις Σέρρες και χάσουν την ευκαιρία να σώσουν τις εν λόγω απάτητες από τους ίδιους περιοχές.

 

Ελαφρότητες
Το Κιλκίς επισκέφθηκε και μίλησε στους νεοδημοκράτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Εργατικού Κάντρου Κιλκίς το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης,
Καταγράψαμε την ομιλία του και μπορείτε να δείτε την όλη εκδήλωση από την WebTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
Δυο σημεία της ομιλίας Μεϊμαράκη προξένησαν (σε εμάς) εντύπωση:
Η εμφανής προσπάθειά του να δικαιολογήσει στο γαλάζιο ακροατήριο την απόφαση της υπό την δική του προεδρία Ν.Δ. να στηρίξει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, όπως είπε, υπερψηφίζοντας τη συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα με τους Θεσμούς. Θα μπορούσαμε τότε να ρίξουμε την κυβέρνηση, να προκαλέσουμε εκλογές, αλλά το τίμημα για την χώρα θα ήταν βαρύτατο από την άτακτη έξοδο της χώρας από τη ζώνη του Ευρώ.
Το είπε παραπάνω από τρεις τέσσερις φορές. Προφανώς επειδή μέσα στους Γαλάζιους υπάρχει μια κάποια αμφιβολία αν ορθά έπραξε τότε.
Και κάτι ακόμα. Εντάξει, όσοι γαλάζιοι έρχονται εκθειάζουν την “υπευθυνότητα” Καραμανλή που πρότεινε, αφού οδήγησε την χώρα στα βράχια, μη αύξηση μισθών για δυο τρία χρόνια ως φάρμακο για την έξοδο από την κρίση... Οι γνωστές γαλάζιες ελαφρότητες δηλαδή που επαναλαμβάνονται μην τυχόν και κάποιος θυμηθεί την κατάσταση της οικονομίας που παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής.
Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να διακηρύσσει ότι "εμείς (η Ν.Δ.) βάλαμε την χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εμείς (η Ν.Δ.) βάλαμε την χώρα στην ζώνη του ευρώ!" κάπου ξεφεύγει η κατάσταση. Σε σημείο που εχέφρονων Γαλάζιος να ψιθυρίσει: Μα, ο Σημίτης έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ...
Δεν γράφω το όνομά του μην τον εκθέσω τον (γαλάζιο και συμπαθέστατο) άνθρωπο.
Αλλά αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος, παρ' ολίγον πρωθυπουργός, είναι δυνατόν να διακηρύσσει τόσο κραυγαλέα ψεύδη;
Και μην πείτε πως δεν ήταν ψεύδος.. Διότι αν όντως δεν γνώριζε πως την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ την έβαλε ο Σημίτης τότε είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση..