Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 3:01:29 πμ
Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 21:11

Ευθύνη, αλλά και σκοτούρες!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Επιτροπή για την προετοιμασία των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμμετέχει με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.
Υψηλή ευθύνη αλλά και πρόσθετες σκοτούρες για τον βουλευτή μας.
Ιδιαίτερα μετά την ...τόνωση των επιθυμιών που δημιουργεί ο επικείμενη απλή αναλογική.

 

 

Και που να λαλήσουν
τα βιολιά...
Και μια που ο λόγος περί εκλογών... Επειδή οι γαλάζιοι (πάσης απόχρωσης) μνηστήρες αυξάνονται και πληθύνονται οφείλουν να έχουν υπόψιν τους ότι στο ίδιο διάστημα που θα συγκροτούν ψηφοδέλτια (αν φτάσουν μέχρι εκεί) και κυρίως στο κρισιμότατο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, δήμαρχος στο Κιλκίς θα είναι ο κ. Δημήτριος Σισμανίδης.
Είναι μια ...λεπτομέρεια που οφείλουν επί ποινή ακύρωσης των φιλοδοξιών τους να θυμούνται.

***
Αλλά μια που εισήλθαμε στις ...λεπτομέρειες. Πιθανότατα και στις βουλευτικές εκλογές θα είναι δήμαρχος Κιλκίς ο κ. Δημ. Σισμανίδης. Κι ένα ...πουλάκι διατείνεται πως θα βρεθεί με τον προκάτοχό του Βαγγέλη Μπαλάσκα στο ίδιο μετερίζι (ως υποστηρικτές) του ίδιου υποψηφίου βουλευτή.
Ε, ρε γλέντια... Κι ακόμα δεν λάλησαν τα βιολιά.

 

Ο Σταμάτης Παπουλίδης και πάλι για το ΤΕΙ
Μπορεί ο ρόλος του να έχει περιοριστεί, αφού το ΠΑΣΟΚ πλέον αποτελεί απλά τη ραχοκοκαλιά του ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης παραμένει πάντα ένας σημαντικός παράγοντας της δημόσιας ζωής του νομού με συνεχείς παρεμβάσεις σε καίρια θέματα.
Μεταξύ των οποίων ξεχωριστή θέση κατέχει το παράρτημα ΤΕΙ στο Κιλκίς για το οποίο ο Σταμάτης έγκαιρα και κατ' εξακολούθηση προειδοποίησε. Η σημερινή ανακοίνωσή του, όπου εκθέτει μεε σαφήνεια και αναλυτικά, όπως κανείς άλλος μέχρι τώρα, την μελανή πραγματικότητα για τις προοπτικές του ΤΕΙ στο Κιλκίς, αποτελεί συνάμα κι ένα κριτήριο σύγκρισης με όσα όφειλαν να πράξουν όσοι στο νομό έχουν ΚΑΙ θεσμικό ρόλο ΚΑΙ (υποτίθεται) ισχύ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απάντηση από «κύκλους» της ΝΟΔΕ Νισάφι πια... »