Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 9:19:17 πμ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 21:28

Γιατί Σάββα;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Θα το γράφαμε και πριν τις ευρωεκλογές, αλλά ολίγον η εντοπιότητα, ολίγον η φιλική μας σχέση με τον Σάββα Τσιτουρίδη λειτούργησαν αυτο-λογοκριτικά.
Για την κάθοδο στις ευρωεκλογές των Ελλήνων Ριζοσπαστών ο λόγος. Γιατί, ποια σκοπιμότητα και τι ακριβώς δεν ήξερε ο Σάββας και χρειάστηκε η κάθοδος στις εκλογές για να το μάθει;


Υπήρχε περίπτωση να ευοδωθεί στις κάλπες το εγχείρημα; Όποιον να ρωτούσε ο Σάββας στο Κιλκίς, θα ήξερε την απάντηση.
Να μας συγχωρεί ο φίλος Σάββας, αλλά ήταν άστοχη κίνηση. Και τον έβλαψε.

 

Άντε γεια...
Το συζητήσαμε με τον Κώστα και λάβαμε οριστικές αποφάσεις. Δοθέντος ότι η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις έγκαιρα, αποφασίσαμε:
Μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας θα στήσουμε ευρύτατο δίκτυο τηλεπωλήσεων. Ο Κώστας θα πουλάει βιβλία και θεραπευτικά βότανα κι εγώ ποντιακή αλόη και θεραπευτικές κρέμες.
Ενδιάμεσα θα καταγγέλλουμε το άθλιο πολιτικό σύστημα που κρατά την Ελλάδα στην κρίση, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες δυνάμεις στον κόσμο (αφού μας τέλειωσαν Ρωσία, και Κίνα, εμείς θα προβάλλουμε την Ινδία, αλλά και δυνάμεις από το Υπερπέραν, τους Πιρπιρίμ, που ανέκαθεν είχαν φιλικές σχέσεις με τους Έλληνες) που θέλουν και μπορούν να μας οδηγήσουν στη Γη της Επαγγελίας χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας.
Όπως καταλάβατε, βάλαμε πλώρη για το Κοινοβούλιο!
Των γαρ ηλιθίων απείρων γενέθλα, κατά πως γνωμάτευσε 2500 χρόνια νωρίτερα ο Κείος λυρικός ποιητής.
Θ.Π.

 

Χειρότερες ανοησίες έλεγαν άλλοι
Μεταξύ μας, μην θαρείτε πως ο πρόσφατα εκλεγείς στο Ευρωκοινοβούλιο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ο πλέον αδαής (ή πονηρός) πολιτικός που δια του άκρατου λαϊκισμού (μόνο;) κέρδισε την ψήφο του λαού.
Θυμηθείτε τι έλεγαν κάποιοι ...γενναίοι που έγιναν και πρωθυπουργοί (θα σχίσουμε τα μνημόνια, εμείς θα παίζουμε και θα χορεύουν οι αγορές στο δικό μας σκοπό), θυμηθείτε τι έλεγαν κάποιοι ψεκασμένοι που έγιναν αντιπρόεδροι, θυμηθείτε υποψήφιους βουλευτές που κρίθηκαν άξιοι της ψήφου του λαού, και προσμετρήθηκαν στους κυβερνητικούς όταν προεκλογικά υπόσχονταν να τυπώσουν δισεκατομμύρια ευρώ για να λύσουν το πρόβλημα τη χώρας...
Μην θυμηθούμε και τις γραφικές προσπάθειες στα Ζάππεια και τις δηλώσεις για την υπευθυνότητα του Καραμανλή...
Κατόπιν αυτών μην μου πείτε ότι σας ενόχλησε τόσοπολύ το χειρόγραφο του Ιησού που πουλούσε ο άλλος...

 

Τα μαϊμού στοιχήματα
Εκείνες οι εταιρείες με τα στοιχήματα και το θόρυβο που ξεσήκωσαν κυρίως στο διαδίκτυο, που να κρύβονται άραγε; Και πόσοι στο Κιλκίς στοιχημάτισαν κι έχασαν ή κέρδισαν χρήματα;
Εκείνοι που διακινούσαν τις προβλέψεις και τις δήθεν αποδόσεις τουλάχιστον κέρδισαν κάνα φράγκο ή περιορίστηκαν στις ..τρίχες.