Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 9:20:40 μμ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 20:10

Η πιο νέα πρόεδρος πανελλαδικά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη δικηγόρο Αναστασία (Νατάσα) Ανανιάδου πρότεινε για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης στην προχθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Κυριακίδη για λόγους αρχής, μιας και είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Ετσι, από προχθές έχουμε την πιο νέα και όμορφη πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου ανά την Ελλάδα!
Στη φωτογραφία η νέα πρόεδρος μετά την εκλογή της χάθηκε στη θερμή αγκαλιά του πατέρα της. Πανευτυχής ο Σόλων!

 

 

Και τούτο ποιείν...
Σε δήμους άνω των 40.000 βάσει της κομματικής εγκυκλίου θα πρέπει η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ να λαμβάνει θέση και να επιλέγει υποψήφιο για τις δημοτικές εκλογές. Στο Κιλκίς γιατί δεν ανακοινώνουμε ποιον θα υποστηρίξουμε; Κάπως έτσι διατυπώθηκε το ερώτημα από τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Δημητριάδη προς τη ΝΕ Κιλκίς του ΚΙΝ.ΑΛ. σε πρόσφατη σύσκεψη στελεχών του σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης με θέμα τις δημοτικές εκλογές.
Η απάντηση μολονότι δεν διατυπώθηκε ευθέως είναι απλή: Αυτόν που θα υποστηρίξει το ΚΙΝΑΛ δεν θέλει προφανώς επίσημη στήριξη. Διότι αν την ήθελε θα την είχε. Και δεν τη θέλει επειδή συγκροτεί πολυσυλλεκτικό συνδυασμό.
Δεν το είπε ακριβώς ο Απόστολος Παύλος το "Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι" αλλά προφανώς το ενστερνίζεται ο φερώνυμος υποψήφιος δήμαρχος.

Κατά τα άλλα στην ίδια σύσκεψη περίσσεψαν τα νεύρα και η ένταση. Πως το λένε; Μικρό χωριό, κακό χωριό...

 

Με αέρα αισιοδοξίας
ο Δημ. Αγαθόπουλος
Αέρα αισιοδοξίας έφερε στη δημοτική παράταξη «Συμμετέχω» και στον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλο η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση. Το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής –και μάλιστα λίγο πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ- σκόρπισε χαμόγελα και ανέβασε ψηλά τον πήχη.
Σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης Αγαθόπουλος θα ανακοινώσει και ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και όπως τονίζει, «θα συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο νίκης». Πρώτος στόχος της παράταξης και εφικτός-βλέποντας και την πολυδιάσπαση που υπάρχει- το πέρασμα στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Θάχουμε μια ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

 

Τα θερμά λόγια της Μαρίας Βλάχου
Την εκδήλωση του Δημήτρη Αγαθόπουλου χαιρέτισε και η διοικήτρια του Θεαγένειου και πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου Κιλκίς, η κιλκισιώτισσα Μαρία Βλάχου. Με θερμά λόγια η Μ. Βλάχου μίλησε για το τεράστιο έργο που πρόσφεραν και προσφέρουν το Κοινωνικό Φαρμακείο και Ιατρείο του Κιλκίς στα χρόνια της κρίσης και στα χρόνια των μεγάλων προσφυγικών ροών, υπό την καθοδήγηση του κ. Αγαθόπουλου.