Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:05:56 μμ
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 22:43

Ιλαρά και ιλαρότητες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τα κρούσματα ιλαράς στο Νοσοκομείο Κιλκίς συνυπέγραψε ερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς. Όπως σχετικές αναφορές με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων κατατέθηκαν και από βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
Ο Διοικητής του Ιδρύματος Θεόδωρος Ρεβενάκης απάντησε με ανακοίνωσή του, εστιάζοντας κυρίως στο πρόσωπο του τοπικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με έντονο πολιτικό τρόπο.


Επί της ουσίας (κρουσμάτων ιλαράς) επανέλαβε όσα ανέφερε σε δήλωσή του στις εφημερίδες όταν πριν δυο εβδομάδες ζητήσαμε να απαντήσει σε όσα κατήγγειλαν με την ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.
Αλλά ο κ. Ρεβενάκης προχώρησε δυο τρία βήματα παραπάνω δίνοντας πολιτικό χρώμα στην απάντησή του. Κι ήταν άστοχα αυτά τα δυο τρία βήματα παραπάνω.

***
Τελικά με βάση με τη μέχρι τώρα εμπειρία μας, μπορούμε να ισχυριστούμε πως στο Νοσοκομείο Κιλκίς κυριαρχεί αχρείαστη ένταση. Εμπεδώθηκε ένα κλίμα από επιφυλακτικό έως κακόπιστο, σε κάθε ευκαιρία ανεβαίνουν οι τόνοι, οι καταγγελίες είναι στην ημερήσια διάταξη...
Όσοι έχουν λόγο ή ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του μάλλον οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους.

***
Και για να πούμε με το όνομά τους κι έξω από τα δόντια: Ξεσηκώθηκε θόρυβος για κρούσματα ιλαράς στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Με όλα τα συμπαρομαρτούντα (ελλείψεις αντιδραστηρίων κ.ο.κ). Δημιουργήθηκε ένταση και με τη δημοσιότητα που δόθηκε, κλίμα ανησυχίας σε ένα ευαίσθητο θέμα όπως η υγεία.
Μίλησε το σωματείο εργαζομένων, μίλησε η ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε ο διοικητής, μίλησαν βουλευτές....
Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Κιλκίς θεωρεί ότι δεν έχει λόγο;
Τελικά είναι υπαρκτό το πρόβλημα και πόσο σοβαρές είναι οι διαστάσεις του στη δημόσια υγεία;

Κι αν ειναι και νιόπαντρος
θα τρέχεις στην Αθήνα
Στη συνεδρίαση των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής συμμετείχε την Κυριακή 3 Ιουνίου ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ νομού Κιλκίς δικηγόρος Θέμης Αιμ. Ανθρακίδης.
Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά με τον νέο Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μανώλη Όθωνα και τον Γραμματέα της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου.
Οι κομματικές υποχρεώσεις δεν τον άφησαν ούτε μια εβδομάδα ήσυχο τον νιόπαντρο γραμματέα.
Τη μια Κυριακή γαμπρός και την άλλη στην Αθήνα να τρέχει για το ΠΑΣΟΚ...σόρι για το Κίνημα Αλλαγής.
Για την ιστορία, αυτό που μάθαμε είναι πως ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, αναμένεται να επισκεφθεί το νομό μας την Τρίτη 12 Ιουνίου και να παραστεί σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος στο Κιλκίς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο πήχης ψηλά! Θα βαράνε και νταούλια; »