Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 6:56:15 μμ
Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 23:38

«Καθάρισε» ο Άκης και για την Πρωτομαγιά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, τη μικρή υποδομή που υπάρχει αλλά και τις πολλές ανάγκες αυτής της εποχής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς, Άκης Πιπερίδης, μπόρεσε να δώσει… καθαρές λύσεις!


Κι επειδή ο Άκης δε φημίζεται για τα πολλά λόγια αλλά για την αποτελεσματική του δουλειά, πήρε σβάρνα όλους τους χώρους του δήμου που γιορτάζεται η Πρωτομαγιά (όχι η Εργατική) και συγκεντρώνεται κόσμος για «πικ νικ», έκοψε τα χόρτα και καθάρισε τις περιοχές, ώστε να χαρούν οι δημότες την ανοιξιάτικη εξόρμησή τους. Κι απέδειξε γι’ άλλη μια φορά, πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»…

 

Ζηλευτή κοινωφελής λειτουργία
Είναι από τις περιπτώσεις που σπανίζουν γι’ αυτό και αξίζει να επισημανθούν. Μιλάμε για την Κοινωφελή Επιχείρηση δήμου Παιονίας, η λειτουργία της οποίας ξεπερνά σε ευγένεια και αποτελεσματικότητα ακόμη και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η υπάλληλος της Κοινωφελούς, κα Βιβή Πεταλά, δεν αφήνει τίποτα να υποπέσει  στη λογική του δημοσίου, στο «τι με νοιάζει εμένα» και στο «ωχ αδελφέ», που πολύ συχνά αντιμετωπίζουμε από δημόσιους ή δημοτικούς υπαλλήλους.
Ένα παράδειγμα για να βγάλετε συμπέρασμα. Στέλνουμε φάκελο με τα ΕΛΤΑ στην Κοινωφελή, που εδρεύει στην Ευρωπό, και όταν αυτός  παραδίδεται, μας έρχεται email από την Κοινωφελή πως ο φάκελος μας έφθασε στα γραφεία της! Κάθε επαφή μας αντιμετωπίζεται με ευγένεια και η λύση σε κάθε θέμα που αφορά τη συνεργασία μας είναι αμεσότατη.
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς, Δημήτρης Μπαβέλης, και η διοίκηση του φορέα είναι τυχεροί που έχουν τέτοιους συνεργάτες.