Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 5:50:34 μμ
Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 23:27

Κοσμοσυρροή στο Εργατικό Κέντρο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θρίαμβος και σόρι για την προκαταβολική καχυποψία. Στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο δήλωσαν το αγωνιστικό τους παρών οκτώ άτομα από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου!
Κανονικός θρίαμβος δηλαδή, αφού σε προγενέστερες εκδηλώσεις δεν πατούσαν το πόδι τους ούτε καν οι του προεδρείου.


Συνολικά στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που εξήγγειλαν Εργ. Κέντρο και Νομ. Τμήματα της ΑΔΕΔΥ ...συνέρευσαν κάποια 25 άτομα.
Έτσι και πενηνταρίσουν μπορεί να αποτολμήσουν να κάνουν και πορεία.

 

Εκτός και η Ειρήνη;
Μας ενημέρωσε φίλος της εφημερίδας και τον ευχαριστούμε σφόδρα. Στο ρεπορτάζ για τα πιθανά σενάρια συγκρότησης των ψηφοδελτίων των κομμάτων στο ν. Κιλκίς και αναφορικά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέραμε και την πρώην βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου.
Όμως η κ. Αγαθοπούλου ως πρόεδρος του ΚΕΘΙ, νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με πανελλήνια εμβέλεια και δράση, έπρεπε για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, να παραιτηθεί τουλάχιστον 18 μήνες πριν την προκήρυξή τους. Δηλαδή να παραιτηθεί μέχρι τις 20 Μαρτίου. Η προθεσμία παρήλθε, παραίτηση δεν υποβλήθηκε, επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο.
Ο φιλος ήταν απόλυτος στο θέμα αυτό, και δεν είναι από τους ανθρώπους που λένε “λόγια του αέρα”.
Κι αν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αφενός δεν είναι η Ειρήνη και αφετέρου  κατέβει ο Στέφανος Παραστατίδης  με το ΚΙΝ.ΑΛ και επομένως δεν κατέβει ο Θόδωρος με ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει.
Πατείς με, πατώ σε, θα σπεύσουν οι μουστερήδες για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.
Αλλά, ο Δημήτρης Αγαθόπουλος είναι εδώ!