Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 7:47:29 πμ
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 23:28

Λίγο νιονιό βρεεε...

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εδώ και δυο μήνες τουλάχιστον ήταν γνωστό ότι ένας από τους αρχικά ανακοινωθέντες υποψήφιους βουλευτές στο ΚΙΝ.ΑΛ. Φραγγίδη, Παραστατίδη, Ανθρακίδη και Αναστασιάδη περίσσευε. Η ποσόστωση 40% επέβαλε να βρεθεί και δεύτερη γυναίκα στους συνολικά 5 υποψήφιους του ψηφοδελτίου.


Ένας περίσσευε λοιπόν και τόσο δύσκολο λοιπόν ήταν να σκεφτούν τα σαΐνια της Χαριλάου Τρικούπη πως μια συνεννόηση με όποιον είχαν επιλέξει να εξέλθει του ψηφοδελτίου θα ήταν προτιμότερη από την ψυχρή ανακοίνωση της ύστατης ώρας;
Έγκαιρη ενημέρωση του εν λόγω ...εξοδούχου θα σήμαινε πιθανότατα και δήλωση παραίτησής του που θα διευκόλυνε την κατάσταση...
Αλλά που να βρεθεί τόσο μυαλό εκεί κάτω =.
Εδώ κοτζάμ Βενιζέλο και του φέρθηκαν σαν πολιτευτή τρίτης κατηγορίας....
Τι να πεις.... μωραίνει Κύριος ους βούλεται απολέσαι. Μετεκλογικά.

 

Χτύπησε πολλές πόρτες
Γράφαμε στο ρεπορτάζ για τις κρούσεις που έγιναν από το ΚΙΝ.ΑΛ. σε γυναίκες προκειμένου να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στο ν. Κιλκίς. Και δεν ήταν λίγες. Μια από τις τελεταίες: Το ΚΙΝ.ΑΛ. χτύπησε την “πόρτα” της κ. Αθηνάς Τσιρίκα- Δροσαλάκη. Αλλά η Αθηνά δεν δέχτηκε.

 

Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Ευθύνη
Ο οικονομολόγος Παπαδημητρίου Αλέξης ορίστηκε υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο ν. Κιλκίς της Δημοκρατικής Ευθύνης, το κόμμα δηλαδή που ίδρυσε ο Χάρης Θεοχάρης μετά την αποχώρησή του από το ΠΟΤΑΜΙ.