Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 5:12:23 μμ
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 23:53

Με 33 χρόνια καθυστέρησης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για πρώτη φορά έχουμε πρόσληψη Τεχνικού Ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας. Ο νόμος το προβλέπει από το 1985, αλλά η υλοποίησή του καθυστέρησε 33 χρόνια!
Πως θα τόλεγε ένας Συριζαίος;
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη!

 

 

Στέγνωσε ο τόπος...
Με το κεφάλι στραμμένο ψηλά είναι εδώ και εβδομάδες οι αγρότες καλλιεργητές δημητριακών του ν. Κιλκίς. Δηλαδή ο μισός νομός. Μόνο που οι σιωπηλή ικεσία τους μέχρι τώρα πάει στο βρόντο. Κοντεύει τρίμηνο από τότε που έβρεξε και η γη έχει στεγνώσει τόσο που κάθε σκέψη για σπορά είναι απαγορευτική.
Ακόμα δεν χάθηκε πλήρως η χρονιά. Όμως αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις πως κι ο Νοέμβρης θα είναι ...στεγνός, τότε το πλήγμα στην αγροτική οικονομία θα μοιάζει με χαριστική βολή.

 

Όταν συσκέπτονται συνεχώς
Εκεί στη Νέα Δημοκρατία, δεν αρκεί να συνεδριάζουν στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης. Κάποτε οφείλουν και να δημοσιοποιήσουν τις τελικές τους αποφάσεις. Διότι αν αργήσουν μερικές εβδομάδες ακόμα, ελάχιστη σημασία θα έχει τι θα κάνουν στις πρωτεύουσες των νομών.
Εμάς δεν μας πέφτει λόγος, αλλά ίσως πρέπει να αντιληφθούν στην Αθήνα την αξία του ρηθέντος υπό του λαού: Όπου δεν σκέφτονται συσκέφτονται.