Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 8:04:51 πμ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 22:19

Με ψεύδη επιχειρούν να υπονομεύσουν το συλλαλητήριο στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου των Ευζώνων για τη Μακεδονία με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ότι επιχειρείται υπονόμευση του συλλαλητηρίου  με διασπορά ψευδών ειδήσεων. "Διαψεύδουμε κάθε τι αρνητικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο και ενημερώνουμε ότι το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 4 Μαρτίου ώρα 14.οο και δεν ισχύει καμιά ακύρωση ... κάθε ενέργεια που γίνεται σε βάρος του συλλαλητηρίου στα σύνορα είναι για να παραπληροφορήσει και να διχάσει τον κόσμο ώστε να μην δώσει το δυναμικό του παρών στα σύνορα.

 

Ενημερώνουμε ότι δεν υποκύπτουμε στις απειλές και στους εκβιασμούς και προχωράμε δυναμικά ..." αναφέρουν οι διοργανωτές καλώντας τον κόσμο να μην πέσει θύμα προπαγάνδας σε βάρος του συλλαλητηρίου.

 

Οι  πρώην "φίλοι και συνεργάτες"
του Μπαλάσκα
Ήταν αναμενόμενο ότι θα αντιδράσει ο πρώην δήμαρχος (και νομάρχης) Ευάγγελος Μπαλάσκας σε όσα είπε ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης στην συνέντευξή του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Ολόκληρη η δήλωση- απάντηση του κ. Μπαλάσκα καταχωρίζεται στη σελίδα 3 της ΠΡΩΙΝΗΣ.
Στα αξιοσημείωτα πάντως, πέραν των αιχμών κατά του κ. Σισμανίδη, συγκαταλέγονται και οι απαξιωτικές αναφορές του σε πρώην "φίλους και συνεργάτες" που ενώ γνωρίζουν την αλήθεια, όπως αναφέρει, σιωπούν.
Λέει πολλά σε λίγες γραμμές ο κ. Μπαλάσκας και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει και η δική του δήλωση αντιδράσεις.
Αναμένουμε.