Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 4:29:06 μμ
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 20:36

Να πάνε κι οι ίδιοι

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πύρινες ανακοινώσεις - προσκλητήρια προς τα μέλη τους εξέδωσαν το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με θέμα τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ενόψει ΔΕΘ και παρουσίας του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.
Το σχόλιό μας είναι πλέον κοινότυπο: Υποθέτουμε ότι τουλάχιστον οι ίδιοι οι προσκαλούντες  (οι διοικήσεις των ως άνω οργανώσεων) θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Το υποθέτουμε όχι και τόσο βασίμως αν κρίνουμε από την ....σκιώδη συμμετοχή των ίδιων στα τοπικά συλλαλητήρια.

 

 

Με λιγότερα από 500 χιλιάρικα
Μην τρομάζει το ύψος του εναπομείναντος ανεκτέλεστου  τμήματος του έργου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς. Με βάση τον προϋπολογισμό του το ανεκτέλεστο τμήμα του έργου, ύστερα από την εξόφληση του εργολάβου για όσες εργασίες έχει πραγματοποιήσει, ανέρχεται σε 748.000 ευρώ.
Ε, στο Κιλκίς όσοι γνωρίζουν ορκίζονται πως με πολύ λιγότερα από 500 χιλιάρικα οι κερκίδες και το γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων θα είναι έτοιμα.
Όταν με το καλό παραδοθεί ο φάκελος - μέσα στο χρόνο αν γίνει θα είναι ευτύχημα- και γίνει το έργο θα σας ενημερώσουμε.

 

Ο φράχτης που αργεί
Ένα φράχτης κοντεύει να γίνει σίριαλ. Και μια ολόκληρη πόλη ασφυκτιά επειδή δεν μπορεί να κατασκευαστεί ο περιφερειακός δρόμος Αγίου Γεωργίου για να ανασάνει το Κιλκίς.
Αγώνας ετών για να συναινέσει ο στρατός να δώσει ένα μικρό τμήμα του στρατοπέδου Καμπάνη, αγώνας ετών για να συνεννοηθούμε με τους γραφειοκράτες του  για το κόστος της κατασκευής της περίφραξης που θα χρειαστεί , πέρασαν χρόνια και καιροί κι ακόμα να βρεθεί λύση.
Αυτά συμβαίνουν  σε μια χώρα όπου όλοι μαζί ζούμε, αλλά το κάθε υπουργείο έχει τη δική του επικράτεια και ζει στο δικό του κόσμο.