Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:53:11 μμ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 21:52

Να σοβαρευτούν οι ...ποντιοπροστάτες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν υπάρχει πόντιος, φωνάζουν διάφοροι, στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.
Σιγά τα ωά. Διότι και στις περασμένες εκλογές ένας ήταν ο Πόντιος στο κατά τα άλλα ...ποντιοκρατούμενο Κιλκίς. Και μοναδική διαφορά από το ψηφοδέλτιο του 2014 είναι η μια θέση του Παύλου Θωμαΐδη που καταλαμβάνει πλέον ο Κώστας Βιολιτζής, μισός πόντιος!


Κι όσοι προσπαθούν να αναδείξουν παρόμοιες ...αδικίες, ας κάνουν την ενδοσκόπησή τους. Όταν ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. με πέντε πόντιους, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν για την απουσία... θρακιώτη;
Είναι καιρός τώρα και για φυλετικές προστριβές και διαχωρισμούς;

Σοβαρευτείτε βρεεε...

 

Πιθανοί υποψήφιοι
Το συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου στην Αθήνα έχει το ενδιαφέρον του και σε τοπικό επίπεδο. Αν μάλιστα δώσουμε βάση σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, τρεις Κιλκισιώτες θα υποβάλλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν στην Κεντρική Επιτροπή.
Σύμφωνα λοιπόν με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ υποψήφιοι θα είναι ο Γιώργος Φραγγίδης από το μπλοκ του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Στέφανος Παραστατίδης από το αντίστοιχο του Καμίνη και ο Γιώργος Αναστασιάδης από το μπλοκ της Γεννηματά.
Ίδωμεν.
Πάντως και για να συνεχίσουμε με τις αναφορές σε ρεπορτάζ αθηναϊκών μέσων, το ΚΙΝ.ΑΛ, προσδοκά να καταλάβει την τρίτη θέση και να διεκδικήσει την τρίτη έδρα του ν. Κιλκίς.

 

Υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας;
Πήρε φόρα ο Μηνάς Παπαδόπουλος και μετά την κα. Πάκα έθεσε εκτός επιτροπής της ΝΟΔΕ και έτερο στέλεχος, τον κ. Σαρβανίδη, από την επιτροπή Τουρισμού.
Εμάς δεν μας πέφτει λόγος, αλλά αν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας δεν θα όφειλε και η ΝΟΔΕ (ή η κεντρική διοίκηση) να θέσει εκτός κόμματος μια σειρά από υψηλότερα στελέχη που έργω και δια της συμμετοχής τους στηρίζουν άλλα ψηφοδέλτια;
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Διότι περί αυτού πρόκειται.

 

Βρέστε λύση
Παράγινε το κακό με τα συνεχή κρούσματα κλοπών κυρίως σε χωριά του νομού. Οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί τόσο ώστε "χτυπούν" χωρίς στοιχειώδεις προφυλάξεις αφού δεν έχουν και τίποτα να φοβηθούν.
Τις προάλλες σε κεντρικό χωριό του βορινού τμήματος του νομού μπήκαν σε αποθήκη και έκλεψαν - άκουσον άκουσον- τον λέβητα πετρελαίου.
Στο ίδιο χωριό οι διαρρήξεις αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο. Μήπως πέραν της αστυνομίας, το όλο θέμα της προστασίας της περιουσίας των πολιτών-δημοτών να απασχολήσει και την αυτοδιοίκηση;