Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 10:26:56 πμ
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 21:59

Ντροπής πράματα!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Της κακομοίρας γίνεται αυτές τις μέρες με την αποκάλυψη του "στεγαστικού" επιδόματος αναξιοπαθούντων υπουργών και βουλευτών. Και οι άθλιοι δημοσιογράφοι ψέγουν την κυβέρνηση που επιτρέπει να επιδοτούνται υπουργοί και βουλευτές αν δεν διαθέτουν κατοικία εντός της Αθήνας.
Ντροπή τους.
Αντίθετα παραβλέπουν άλλες κραυγαλέες αδικίες που συντελούνται μπροστά στα μάτια τους.


Παραδείγματος χάριν: Ποιος δεν γνωρίζει ότι οι συνοριακοί φύλακες εισπράττουν... διπλάσιους μισθούς από υπουργούς και βουλευτές;  Και ζουν όχι στην αιθαλομίχλη της Αθήνας αλλά στα ευάερα κλίματα των συνόρων. Όπως καλή ώρα οι συνοριοφύλακες της Παιονίας. Που καλοπερνούν στο ιδιόκτητο οίκημά τους στους Ευζώνους. Με μισθούς που ξεπερνούν τις δέκα  χιλιάδες ευρώ το μήνα. Κάνουν τη γυμναστική τους, αποφεύγουν την καθιστική ζωή που τόσα δεινά επισωρεύει στην υγεία τους,  κι αντί να ευχαριστούν την καλή τους τύχη διαμαρτύρονται κιόλας που τάχα δεν τους φτάνουν τα λεφτά για θέρμανση! Και δυσφημούν το κράτος αναζητώντας  ορθόδοξους και ανορθόδοξους τρόπους να θερμάνουν τα γραφεία τους..!
Ε, δεν είναι να αγανακτείς που οι βολεμένοι διαμαρτύρονται και οι πενόμενοι υπουργοί και βουλευτές  μόλις πάρουν ένα επίδομα στέγασης, αμέσως πέφτουν πάνω τους τα μίντια;

 

Δωρεάν διακοπές...
Ή το επίσης εξοργιστικό. Τελειώνει ο άλλος το πανεπιστήμιο, διορίζεται δάσκαλος σε άγονη γραμμή ή σε νησί που τα ενοίκια λόγω τουρισμού βρίσκονται στα επουράνια, πληρώνεται με 800 ευρώ το μήνα και έχει την απαίτηση να πληρώνεται από το Δημόσιο με κάποια πρόνοια κάλυψης του ενοικίου. Αντί να μακαρίζει την τύχη του που κάνει 12 μήνες τουρισμό. Αίσχος πια με αυτή την αχαριστία!