Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 5:49:00 μμ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 22:38

Ο καθείς κρίνεται

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όχι μόνο δεν συμφωνεί με χθεσινό μας σχόλιο και την κριτική μας θέση πως βγήκε ολίγον οφ σλάιντ στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος, αλλά υπερασπίζεται πολιτικά πάντα τη θέση του, πέμποντάς μας την ακόλουθη γραφή-απάντηση:

Σεβόμενος απεριόριστα το ρόλο σας και δεχόμενος την καλόπιστη κριτική οφείλω με υπευθυνότητα να σας απαντήσω σε σχόλιο σας περί ''οφσάϊντ.''


Τόνισα ότι η συμβουλή που είχα πάρει από τον αείμνηστο Πρόεδρο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ήταν να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος, τούτο έπραξα τόσα χρόνια αυτό έκανα και στην ΝΟ.Σ.
Αιτιολόγησα γιατί χαμήλωσε τα τελευταία χρόνια η ΝΔ στο Νομό Κιλκίς. Χαμήλωσε σε δυνάμεις, ιδανικά και ποσοστά όχι γιατί χάθηκαν τα στελέχη της αλλά γιατί πληγώθηκαν.
Η ΝΔ πληγώθηκε αρκετές φορές από πολιτικούς παράγοντες οι οποίοι διαδραμάτισαν σημαίνοντα ρόλο στα κομματικά δρώμενα, πλην όμως δεν σεβάστηκαν τις αρχές και τις αξίες της.
Συμπεριφορές οι οποίες ταπείνωσαν τους νεοδημοκράτες και είχαν ως συνέπεια την απογοήτευση, το θυμό τους και την φυγή τους ακόμη από τις τάξεις της παράταξης.
Αν λάβει κανείς υπ' όψιν και την οικονομική κρίση θα κατανοήσει πως η ΝΔ παρουσίασε πτωτικές τάσεις και πως από τα ποσοστά του 50% και άνω κατρακύλησε κάτω από το 40%.
Ολα τα παραπάνω τα ανέφερα για να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου σε ότι αφορά το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιων από τα πρόσωπα αυτά και πάλι στα πολιτικά πράγματα του Κιλκίς.
Η ΝΔ στο Νομό μας δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι.
Να τους τιμά ο νεοδημοκράτης και να έρχεται η στιγμή να τους εγκαταλείψει σε δύσκολους καιρούς και στην εποχή που βρισκόμαστε τώρα σε ανοδική τροχιά να εμφανίζονται ξανά ως σωτήρες; Πρακτικές τέτοιες δεν γίνονται αποδεκτές.
Οι κιλκισιώτες τους έχουν απαξιώσει πολιτικά, οι ίδιοι δεν έχουν καμιά δυνατότητα διείσδυσης σε άλλους πολιτικούς χώρους και το ισοζύγιο της παρουσίας τους είναι σίγουρα αρνητικό.
Ταυτόχρονα ακυρώνεται το μήνυμα της ενεργοποίησης νέων πολιτικών προσώπων και στελεχών άφθαρτων στον πολιτικό στίβο του τόπου μας.
Σε ότι με αφορά και μου αναλογεί από την πλευρά μου δεσμεύθηκα ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να μην ξαναπληγωθεί η παράταξη μας, για να μην τσαλακωθεί και πάλι η αξιοπρέπεια των απλών αγωνιστών της παράταξης μας, της περήφανης βάσης της ΝΔ.
Και ο καθείς κρίνεται.
Μηνάς Παπαδόπουλος,

Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς.

 

Απ' το στόμα του...
Ο πρόεδρος του ΟΣΕ Γιώργος Κακουλάκης σε πρόσφατες δηλώσεις του από βήματος της ΔΕΘ διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός προωθεί τη διασύνδεση του σιδηροδρομικού του δικτύου μεταξύ άλλων βιομηχανικών περιοχών και αυτής του Κιλκίς (Σταυροχωρίου).
Ο λόγος του μας χόρτασε. Αρκεί να μη περιμένουμε άλλα 20 χρόνια.
Και με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι το δίκτυο του ΟΣΕ απέχει από τη ΒΙΠΕ λίγες δεκάδες μέτρα. Διότι πολύ αμφιβάλουμε αν το γνωρίζουν όσοι λαμβάνουν τις αποφάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δεν συνέπεσαν Απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ »