Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:49:00 μμ
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 21:37

Ο Μάκης ο γουρλής

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η στήλη πέραν του σχολιασμού της τοπικής ή της ευρύτερης επικαιρότητας ενίοτε συνεισφέρει και χρηστικές πληροφορίες, ιδιαίτερα προς τους ...ναυτιλλόμενους. Ήγουν, εκείνους που κίνησαν στα ταραγμένα νερά της (κάθε λογής) προεκλογικής περιόδου προς άγραν ψήφων και σταυρών.
Ιδού η σημερινή προσφορά μας: Έχετε υπόψιν σας (οι ...ναυτιλλόμενοι) ότι στατιστικά είναι επιβεβαιωμένο πως στις δημοτικές εκλογές του Κιλκίς, ...κερδάει όστις διαθέτει στο συνδυασμό του τον φίλο μας τον Μάκη.


Κι επειδή Μάκηδες είναι πολλοί, αναφερόμαστε στον Πεντζερετζή τον εκ Νέου Αγιονερίου δημοτικό σύμβουλο.
***
Η μετοχή "Πεντζερετζής" θα δεχθεί λίαν προσεχώς δριμύτατες επιθέσεις φιλίας.
Είπα κι ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.

 

Θεόδωρε σπεύσε...
Να ασχοληθώ τώρα και με τον άλλο φίλο μας, τον Θόδωρο Βαφειάδη. Που πρώτος όλων είχε διαφοροποιηθεί από τον συνδυασμό Σισμανίδη και επιθανολογείτο πως πρώτος αυτός θα είχε ανακοινώσει και συνδυασμό.
Προ μηνών με δηλώσεις το άφησε ανοιχτό, όλοι γνωρίζουν ότι σφυγμομετρεί την κατάσταση, αλλά ως φίλος οφείλω να επιστήσω την προσοχή του. Καθυστερεί υπέρμετρα
Θεόδωρε σπεύσε διότι, συν τοις άλλοις, πλέουν σε πελάγη αβεβαιότητας και μερικοί άλλοι.
Και δεν κάνει, χρονιάρες μέρες...

 

Επικαλέστηκε
τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Την πίστη του ότι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας άριστος πρωθυπουργός στα διοικητικά και τα οικονομικά και χρειάζεται τη συμβολή όλων μας στα κοινωνικά, τα παραγωγικά της γεωργίας..." εξέφρασε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας eidisis.gr ο πρώην και υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές Κώστας Κιλτίδης. Μάλιστα κι όταν ακόμα εξέφρασε τη θέση για τη στάση του στις δημοτικές εκλογές, δεν παρέλειψε να επικαλεστεί δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, ότι δεν χρειάζεται ένταση, υπάρχει δεύτερος γύρος και θα χρειαστεί η συνεργασία όσων πρόσκειται στον χώρο της παράταξης.
Και θυμηθήκαμε πως ο Κώστας Κιλτίδης διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ειδικές προνομιακές σχέσεις με το ...Μητσοτακέικο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα χρόνια της δόξας Θα ξεχωρίσει »