Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:41:40 μμ
Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 23:34

Ο πήχης ψηλά!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με διάθεση για πολλά πράγματα και συνέχιση του έργου της Αναπτυξιακής Κιλκίς εμφανίστηκαν τα στελέχη της, ο πρόεδρος Γιώργος Βουλγαράκης και ο νέος διευθυντής της Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, στην πρώτη τους συνέντευξη τύπου με αφορμή το νέο Leader. Τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr.


Η νέα γενιά της ΑΝ.ΚΙ. βάζει τον πήχη ψηλά και ανάλογα με το ύψος της και το αθλητικό της παρελθόν: ήταν και οι δυο αθλητές στο άλμα εις ύψος!

 

Στο «σφυρί» το Πηλοθεραπευτήριο Πικρολίμνης!
Με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγήκε στο «σφυρί» το πολλά υποσχόμενο κάποτε για την τουριστική ανάπτυξη του νομού μας, το Πηλοθεραπευτήριο Πικρολίμνης.
Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου, στο Ειρηνοδικείο Κιλκίς οδηγήθηκε στον πλειστηριασμό η εταιρεία «Πικρολίμνη Κιλκίς Α.Ε.». Επισπεύδουσα ήταν η Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. (κι αυτή υπό εκκαθάριση) με τιμή 1ης προσφοράς τις 993.000 ευρώ.
Ο πλειστηριασμός αφορούσε τα κτήρια της ξενοδοχειακής μονάδας και το πηλοθεραπευτήριο, καθώς και έκταση 50 περίπου στρεμμάτων που τα περιβάλλει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θα ανακτήσουν τη μνήμη τους... Ιλαρά και ιλαρότητες »