Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 6:22:08 μμ
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:10

Οι ψεκασμένοι απόγονοι

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα θυμάστε πως έγραψα πριν κάμποσους μήνες ένα άρθρο για την εκτεταμένη χρήση και το διαρκώς ογκούμενο ποσοστό βλακείας που εμφιλοχωρεί στο δημόσιο διάλογο.
Οι χρήστες της εν λόγω "αρετής" φαίνεται πως δεν είναι ανυποψίαστοι. Διαβάζω τα  πορίσματα πρόσφατης έρευνας στην χώρα μας. Διαβάστε και φρίξτε κι εσείς μαζί μου. Ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει πως μάς ψεκάζουν!


Ναι, φίλοι αναγνώστες. Το 33% των Ελλήνων πιστεύει όλες αυτές τις ανοησίες, οι οποίες πέρασαν και το κατώφλι της Βουλής με κατάθεση σχετικής ερώτησης από βουλευτή κόμματος που έκτοτε αποκαλείται από τους αντιπάλους τους "ψεκασμένος".
Ε, ύστερα γιατί να απορούμε όταν διάφορα "ψώνια" μαζεύουν 300 νοματαίους (Κιλκισιώτες) με σύνθημα "δεν πληρώνω φόρους, πάρτε τα από τα 600 δισ. του Σώρρα.
Ή  γεμίζουν δυο αίθουσες σε μια μέρα.
Να γινόταν να μας έβλεπε ο Σωκράτης κι ο Σοφοκλής κι ο Αριστοτέλης από μια μεριά και θα βλέπατε μούντζα που θα έριχναν σε κάτι "απογόνους" της κακιάς ώρας...

 

Μπράβο στον Τσίπρα
Το Υπουργείο Πολιτισμού προκήρυξε την πρόσληψη 400 υπαλλήλων και μεταξύ αυτών ημερήσιων φυλάκων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
Το ευχάριστο είναι πως προβλέπεται στην εν λόγω διακήρυξη η πρόσληψη δυο ημερήσιων φυλάκων για τις ανάγκες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς.
Οι θέσεις που θα υπηρετήσουν είναι επιλεγμένες: Αρχαιολογικοί  χώροι  Ευρωπού και Παλατιανού.
Επιτέλους μια καλή είδηση. Που την πιστώνεται η παρούσα  κυβέρνηση αφού οι εν λόγω χώροι επί δεκαετίες παρέμεναν αφύλακτοι και έρμαια στον κάθε κακοποιό επισκέπτη.